Anca Țurcașiu a făcut marele anunț care a emoționat pe toată lumea: „A fost dragoste la prima vedere. Nu ne-am mai putut despărți”

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, continuă să fie în centrul atenției publicului datorită carierei sale de succes și a legăturii speciale pe care o are cu fanii săi. Recent, vedeta a împărtășit cu aceștia o mărturisire extrem de emoționantă, care a atins inimile multora.

Anca Țurcașiu a făcut marele anunț
Anca Țurcașiu a făcut marele anunț

Anca Țurcașiu a făcut marele anunț

Anca Țurcașiu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde interacționează frecvent cu urmăritorii săi. Aceasta își împărtășește atât momentele fericite, cât și pe cele mai puțin plăcute, oferind mereu o imagine sinceră și transparentă a vieții sale. Recent, artista a dezvăluit o parte sensibilă a sufletului său, povestind despre o amintire dragă legată de o pisică salvată.

În urmă cu câteva zile, Anca a găsit o fotografie veche care a trezit în ea sentimente de nostalgie. Imaginea surprinde pisica pe care a salvat-o acum câțiva ani. Deși intenționa inițial să o dea spre adopție, animalul a devenit rapid o parte importantă din viața și familia artistei. Această întâmplare a fost punctul de pornire pentru o legătură puternică și profundă între Anca și pisica ei, o relație care s-a dovedit a fi mult mai mult decât una obișnuită între om și animal de companie.

Artista mărturisește că, pentru ea, pisica nu este doar un simplu animal de companie, ci o ființă care îi este alături necondiționat. Mai mult decât atât, Anca crede că pisica este „întruchiparea cuiva drag,” având în vedere comportamentul acesteia și modul în care reușește să-i ofere confort și afecțiune zilnic.

„Am găsit poza asta printre amintiri... Acum vreo 10 ani, am găsit-o pe Pisica sub un frigider într-o benzinărie în Buzău. Striga din răsputeri pentru ajutor...

Am adus-o acasă cu gândul să o salvez și să o dau cuiva care să o iubească...

A fost dragoste la prima vedere între noi, nu ne-am mai putut desparți, și azi, cred cu tărie că este întruchiparea cuiva drag, care m-a iubit mult...pentru că, prin toate acțiunile ei, îmi dovedește asta.

Nu m-am putut abține să nu vă spun povestea noastră de adorație înainte de somn.... Noapte bună!”, a fost mesajul emoționant transmis de Anca Țurcașiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net