Fetelor, vă e frică să nu vă ardeți?! Vedetele au ieșit la plajă …îmbrăcate!

#Exclusiv Click!

A fost potop de vedete pe plajele de fițe din Mamaia și Năvodari, în mini-vacanța de Sfânta Maria Mare. Din păcate, divele nu mai sunt dispuse ca pe vremuri să-și arate nurii, cel puțin pe plajele autohtone. Așa că vedete noastre au făcut plajă mai mult îmbrăcate decât dezbrăcate. Poate că le-a fost teamă … să nu se ardă!

Ce face Anca Țurcașiu când nu se giugiulește cu iubitul la malul marii? 

Anca Țurcașiu trăiește din nou fiorii dragostei, la 54 de ani. Solista, care le dă clasă până și puștoaicelor cu silueta ei de vis, se pare că și-a găsit o iubire fierbinte, acum nu știm dacă doar de o vară, chiar la malul marii.

Sexy cântăreața a petrecut toată vara pe Litoral, la un hotel unde seara cântă, iar ziua este profesoară de aqua-gym. 
Paparazzi Click! au surprins-o pe frumoasa solistă în exercițiul funcțiunii, în timp ce dădea de zor lecții de gimnastică în apă unui grup de copii, la una dintre piscinele hotelului unde este angajată. 
Din păcate, Anca era cam îmbrăcată în timpul orei de aqua-gym, vedeta alegând să poarte un costum de baie cu model leopard, cu mâneci lungi și niște colanți negri scurți. 

Cât despre noul iubit, acesta nu era momentan prin zonă. Anca Țurcașiu a confirmat, zilele acestea, pe rețelele de socializare, că trăiește fiorii unei noi iubiri, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu noul ei partener, la malul mării. 

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider.... am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. 

Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții.... e perfect. Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat!”, a scris Anca, în dreptul unui videoclip care reunește fotografii cu ea și cu noul iubit, postate pe Instagram. 

Andreea Berecleanu a mers cu trenul la mare

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au ales să meargă de data aceasta cu trenul la mare, în mini-vacanță. Au încercat să evite astfel aglomerația de pe Autostrada Soarelui, unde s-a mers în coloană, ca melcul, spre mare în ziua de Sfânta Maria Mare. Și la întoarcere a fost la fel! 

Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins-o pe vedeta Prima Tv la plajă, alături de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Din păcate, știrista este pudică și se cam ferește de razele soarelui, căci a preferat să poarte la plajă un pareo tip rochie, de culoare albastră, peste costumul de baie, acoperindu-și total trupul. 

„Ajunși cu trenul pentru prima dată la mare la noi în această vară, mare calmă, caldă, strigători de tot felul <<porumb, gogoși, afine, mere coapte>>, crap proaspăt în mălai, borș de perișoare de pește, vin rece, sec, românesc. 

Copii cu zmee, părinți liniștiți, bunici pe șezlonguri…cred că avem noroc să vedem doar ce e bine și frumos”, a scris vedeta, încântată de Litoralul românesc. 

Doinița Oancea a facut plajă singură, în Năvodari

Doinița Oancea adoră și ea marea, de aceea nu ratează nici o ocazie de a merge pe Litoral. De această dată, a ales stațiunea Năvodari, unde actrița a fost surprinsă la plajă de fotoreporterii Click!, week-end-ul trecut. 

Din păcate, nici Doinița nu pare a fi prietenă prea bună cu soarele. Și ea a preferat să stea acoperită la plajă, îmbrăcând peste costumul de baie din două piese înflorat și un pareo asortat, în măsură să-i ascundă unele mici imperfecțiuni ale corpului. 

Cristi Chivu se bronzează îmbrăcat! Soția Adelina e top în costum de baie 

Fostul fotbalist Cristian Chivu și-a făcut și el apariția, împreună cu soția sa, Adelina, pe plaja de la Loft. 
Dacă fostul internațional a preferat să stea în tricou pe plajă, conversând de zor cu prietenii, soția lui, Adelina, nu a ezitat să-și expună silueta fără cusur, la 42 de ani, într-un costum de baie decoltat, de culoare portocaliu. Adelina arată top și reușește să facă furori, chiar dacă este mama a două fete măricele. 

Marius Șumudică a ieșit cu nevasta și cățeii la plajă 

Liber de contract deocamdată, Marius Șumudică se relaxează pe malul mării, la Mamaia. Antrenorul nu are nici o jenă și face plajă la bustul gol și în bermude, dornic de un bronz cât mai uniform. 
Nu același lucru se poate spune însă despre soția lui, Liliana, care, deși arată foarte bine, a preferat să se acopere cu o cămașă lila, lenevind și ea la soare lângă soțul ei. 
Liliana e vegheată non-stop la plajă de doi bodyguarzi de nădejde, o pereche de cățeluși adorabili care stau cu ea pe șezlong și o însoțesc peste tot, inclusiv atunci când intră în apă să se mai răcorească un pic.




Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro