Andreea Berecleanu reacționează după ce Andreea Esca a spus că nu are umor. Ce relație există între cele două: „I-am răspuns..”

Ultima actualizare:

În ultimele zile, Andreea Berecleanu a fost subiectul unor întrebări și speculații legate de o afirmație făcută de Andreea Esca într-o emisiune de la Pro TV.

Andreea Berecleanu nu a ierta-o pe Andreea Esca / foto: arhiva
Andreea Berecleanu nu a ierta-o pe Andreea Esca / foto: arhiva

Într-o postare recentă pe Facebook, Andreea Berecleanu a abordat acest subiect, oferind clarificări și explicând cum a gestionat situația.

„Am tot primit zilele acestea întrebări legate de o afirmație făcută de Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, cu privire la mine și la ‘umorul’ meu. Unii m-au întrebat dacă ne-am certat cumva, alții, mai apropiați, și-au exprimat părerea personală iar jurnaliștii mi-au cerut un drept la replică”, a scris Andreea Berecleanu.

Nu a vrut să dea prea multe detalii

Aceasta a adăugat că, în ciuda curiozității publicului și a presiunii media, ea a ales să abordeze direct problema. „Ce vreau să știți este că i-am răspuns Andreei personal.

Nu voi face publică nicio altă referire pe această temă, mi s-ar părea lipsit de eleganță și ar expune două persoane publice iubite și respectate de public într-o zonă unde nu ar trebui să fie.”

Andreea Berecleanu a încheiat postarea exprimându-și aprecierea pentru susținerea primită. „Vă mulțumesc pentru toate mesajele, apreciez.” Prin aceste declarații, Berecleanu a subliniat dorința sa de a păstra discreția și respectul în relația cu colega sa, Andreea Esca, evitând astfel escaladarea situației în sfera publică.

Ce părere are Andreea Esca despre Andreea Berecleanu

Prezentatoarea de la Pro TV a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruță, care a implicat răspunsul la mai multe întrebări pentru a evita consumul unor alimente extrem de picante.

În cadrul acestui joc, Cătălin Măruță a întrebat: „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor. Cui i-ai acorda premiul?” Răspunsul prezentatoarei a fost: „Andreea Berecleanu. Are multe calități, dar nu cred că are umor.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
oana roman isabela iubit 1 jpg
caius covrig jpg
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net