Ce a spus Andreea Esca când a fost întrebată ce salariu are. Răspunsul a venit direct de la ea

Întrebarea despre salariul Andreei Esca este una frecventă printre internauți, iar într-o recentă apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, prezentatoarea de știri a oferit un răspuns care a stârnit amuzamentul publicului.

Andreea Esca. Foto: arhiva.
Andreea Esca. Foto: arhiva.

Ce a spus Andreea Esca când a fost întrebată ce salariu are

Andreea Esca a fost invitată în platoul emisiunii pentru a discuta despre subiectul furtului de identitate, împreună cu alți invitați. Printre mesajele primite de la telespectatori s-a strecurat și întrebarea despre salariul său. Când Cătălin Măruță a citit întrebarea, Esca a răspuns cu umor: "Să verifice din trei surse independente. Avem numărul dumneavoastră, vă sunăm pe pauza publicitară ca să vă liniștiți".

Deși este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, Andreea Esca a păstrat întotdeauna o anumită discreție în ceea ce privește aspectele legate de viața sa personală, inclusiv veniturile sale. Chiar și după aproape trei decenii în lumina reflectoarelor, suma exactă a salariului său lunar la Pro TV rămâne o informație necunoscută publicului.

Vedeta a vorbit și despre experiența sa ca victimă a furtului de identitate

În cadrul emisiunii, Esca a mai vorbit și despre experiența sa ca victimă a furtului de identitate, o problemă cu care s-au confruntat și alte personalități publice din România. Ea a relatat cum a fost contactată de o altă celebritate care a întrebat-o dacă a comandat ceva pentru a bea, fapt care a evidențiat amploarea acestui fenomen în mediul online.

Eu am angajat un avocat atunci să vedem de unde a plecat toată chestia asta. E foarte periculos pentru că nu ai cum să îi dai de capăt. Era o firmă care avea adresa pe un vapor din Oceanul Pacific”, a povestit Andreea Esca în emisiune.

Astfel, Andreea Esca continuă să fie o prezență discretă în ceea ce privește aspectele personale, preferând să se concentreze pe cariera sa profesională și să ofere publicului informații relevante și de calitate în calitatea sa de jurnalist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net