Cătălin Botezatu a fost matinal! Celebrul designer a dansat cu Andreea Esca la petrecerea ei, pe muzica Giuliei

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu (57 de ani) se află zilele acestea în țară și pregătește noi colecții și evenimente de mare anvergură.

Dacă tot s-a aflat în București, Bote a spus "Prezent" la invitația Andreei Esca. Cea mai cunoscută prezentatoare de Știri de la PROTV a dat "adunarea generală" și a sunat clopoțelul în această dimineață la cea mai tare petrecere Alist Magazine, mai precis a revistei sale, pe care o organizează mereu cum știe ea mai frumos. Tema a fost Nostalgia iar Giulia Anghelescu a urcat pe scenă și a cântat piese cunoscute  ale trupei Candy din care a făcut parte cu mulți ani în urmă.

Andreea Esca și-a pus pampoane și cheile de gât. Botezatu a fost binedispus și a dansat cu Esca pe muzica Giuliei. Toată lumea s-a distrat pe cinste iar Nostalgia l-a făcut pe Bote să își amintească cât de bine se descurca la școală. „Am fost un elev exemplar! Luam numai note mari”, ni s-a confesat celebrul designer.

Andreea Esca a demonstrat încă o dată că este o gazdă exemplară chiar și de dimineață.

"Bună dimineața, s-a sunat de intrare! La noi s-a sunat de ieșire! Vă mulțumim foarte mult că ați venit astăzi aici. Știu că este o situație confuză. Toată lumea m-a întrebat: "dar ce s-a întâmplat, ce se lansează, despre ce e vorba, despre care revistă?".  Am să vă spun repede câteva vorbe și am să le mulțumesc partenerilor, după care o să-l las pe Gache să vorbească...  A venit Gache într-o zi și mi-a zis că vrea neapărat să facă o revistă cum erau acelea de pe vremuri, Popcorn, Bravo, care să aibă legătură cu minunatul festival și cu toate celelalte evenimente pe care le fac ei sub brandul Nostalgia și așa a început parteneriatul nostru de astăzi. A ieșit o revistă simpatică! La plecare să vă luați rația...", a spus Esca atunci când a urcat pe scena să salute invitații. A fost, ca de obicei, o petrecere pe cinste, cu mâncare și băutură fix cA pe timpuri, cu lapte bătut, sifon, japoneze, savarine, amandine, și cadouri în pungi de rafie în care, ca o adevărată nostalgie, organizatorii au pus printre dulciuri și covrigi și o pungă de făină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net