Weekend plin de petreceri printre vedete! Cum și-au serbat copiii Giulia și Pepe: le-au făcut party-uri de 7 stele!

A fost un weekend plin de petreceri pentru vedete și copiii lor. Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu au sărbătorit-o pe Antonia, fiica lor cea mare, care a împlinit 12 ani și i-au organizat o surpriză, o aniversare în aer liber chiar în locația bunului lor prieten, Edi Chereji, aflată la Străulești. Giulia s-a asigurat că totul o să fie ca în povești pentru aniversarea fiicei sale așa că s-a organizat ca la carte.

A așezat pe iarbă o masă cu perne și paturi roz, le-a invitat pe cele mai bune prietene ale fiicei sale și petrecerea a început. Antonia s-a bucurat din plin de tot ceea ce i-au oferit părinții de ziua ei. Fratele său mai mic i-a fost alături și totul a fost perfect. Tortul roz, înghețată, meniul și atmosfera s-au împletit cum se cuvine la o petrecere pentru o adevărată adolescentă în devenire.

De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri frumoase cu o fetiță mică, drăgălașă, curioasă, curajoasă și ambițioasă, care se transformă în fiecare zi într-o domnișoară. Mi-ai schimbat viață de când ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. Ești minunea mea și nu-mi vor ajunge zilele să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu acest dar minunat. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă eu. Te iubesc enorm!”,a fost mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a scris pentru fiica ei la împlinirea celor 12 ani.

Pepe i-a organizat o petrecere aniversară Rosei

Pepe (44 de ani) a avut și el o sărbătorită în familie în acest weekend. Rosa Alexandra, fiica lui mai mică, a împlinit 9 ani, iar artistul i-a organizat o super petrecere cu mai mulți copii. Rosa a îmbrăcat un costum de sumo, a făcut karaoke cu sora ei mai mare, Maria, dar și cu prietenele ei, a dansat și s-a distrat de minune. Frățiorul ei mai mic, Pepe JR, a stat pe lângă surorile lui și s-a simțit și el răsfățat. Cât despre Pepe, artistul nu își mai încape în piele de fericire pentru că are o familie atât de frumoasă și numeroasă și încearcă să le facă toate poftele celor trei copii ai săi.

Recent, îndrăgitul interpret a realizat o ședința foto pentru coperta din luna aprilie a revistei VIVA! în care pur și simplu radiază alături de cei 3 copii ai lui și de soția sa tânără și frumoasă, Yasmine Pascu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net