Ce frumoasă s-a făcut Rosa, fiica lui Pepe! Ce mesaj a transmis artistul de ziua copilei: „Cea mai...”

Ultima actualizare:

Pepe este tatăl fericit a trei copii, Maria (11 ani) și Rosa (9 ani) din mariajul cu Raluca Pastramă și al lui Pepe Jr. ( un an și 8 luni), din căsătoria cu Yasmine Ody. Astăzi, 5 aprilie, Rosa și-a serbat ziua de naștere cum nu se poate mai frumos, iar artistul a transmis un mesaj emoționat pentru fiica sa. Uite ce frumoasă s-a făcut fata!

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Pepe!
Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Pepe!

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Pepe! 

Carismaticul artist este tătic full time atunci când timpul îi permite să o facă și îi place de minune pentru că nimic nu îi aduce bucurie mai mare decât să se distreze alături de cei trei copii ai săi. Ca orice părinte care își dorește tot ce este mai bun pentru copilul lui, Pepe a ales să investească în educația și dezvoltarea celor trei copii ai lui și nu se uită la bani atunci când vine vorba de băiatul și fetele sale. De altfel, nu se uită la bani nici când vine vorba de a-și răsfăța copiii, motiv pentru care Rosa Alexandra a avut parte de o super petrecere alături de mai mulți copilași.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare ale artistului și tot acolo, acesta a transmis un mesaj emoționat pentru fiica sa Rosa care a împlinit 9 anișori.

La mulți ani, cea mai frumoasă și lipicioasă! Te iubesc enorm!”, a fost mesajul artistului la ceas aniversar pentru micuța Rosa. Mai mult, chiar și actuala soția a lui Pepe a transmis un mesaj frumos pentru copilă. „La mulți ani, Rosita!”, a spus aceasta.

Recent fata a dorit o schimbare de look, așa că și-a tuns părul scurt. Mai mult, copila se pare că îi moștenește tatălui calitățile de artistă pentru că îi place foarte mult să danseze, iar imaginile spun totul! De asemenea, îi calcă pe urme în totalitate tatălui său celebru pentru că fata a arătat de multe ori cât de talentată este la muzică, mai ales că în urmă cu 3 ani Pepe lansa prima piesă unde la refren o auzim și pe cea mică.

Copila face foarte multe activități extrașcolare, asta pentru că Pepe și-a învățat copiii să nu se plictisească niciodată și să își dorească să evolueze. „Rosa e cu scrima și cu pianul, cu muzica și cu canto. E foarte bine! Sunt tare mândru de ei!”, mărturisea Pepe în exclusivitate pentru Click! acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net