Oana Zăvoranu, de partea Ralucăi Pastramă. Ce i-a transmis lui Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să îi fie asociat numele cu al fostei soții

Oana Zăvoranu intervine în scandalul momentului! Vedeta îi ia apărarea Ralucăi Pastramă, după ce Pepe a declarat că nu vrea să îi mai fie asociat numele cu al fostei soții. Ce i-a transmis aceasta artistului, care i-a fost și ei soț timp de cinci ani?

Oana Zăvoranu o apără pe Raluca Pastramă în scandalul cu Pepe / foto: colaj Instagram
Oana Zăvoranu o apără pe Raluca Pastramă în scandalul cu Pepe / foto: colaj Instagram

Oana Zăvoranu o apără pe Raluca Pastramă! După ce actuala relaţie a Ralucăi a fost făcută publică, Pepe a declarat că nu mai vrea să îi fie asociat numele cu al fostei soții, iar bruneta a intevenit în scandal. Deși mama celor două fetițe ale sale nu a avut niciun comentariu de făcut, Oana Zăvoranu l-a taxat dur! Ce i-a transmis diva?

Se pare că Oana nici nu uită și nici nu iartă. Ea consideră că Pepe nu ar trebui să vorbească, chiar dacă Raluca Pastramă nu a divorțat de soțul ei, Ibrahim, dar și-ar fi făcut un alt iubit. Bruneta îi recomandă artistului să aibă grija familiei sale actuale.

Oana Zăvoranu: „De domnul Pepino zic doar atât ...”

„Nu am să o atac pe Raluca. Oricât am zis de ea, femeia a fost super ok și nu a zis nimic de mine. I-a dat lecții fata asta! Femeia nu a zis nimic de mine și m-a surprins, pentru că putea să răspundă urât și eu nu am cum să mă întorc acum să comentez, pentru că e viața fiecăruia și nu mă privește. De ea nu am să zic nimic, să fie sănătoasă, să facă ce vrea, dar de domnul Pepino zic doar atât, Dumnezeu nu doarme și nu rămâne niciodată dator. Să nu mai enumere iubiții sau soții Ralucăi, să nu îl mai frece grija de Raluca pe el și de ce foști a avut ea. Pe el să îl frece grija de situația lui actuală. El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

De asemenea, vedeta a ținut să menționeze că a fost o victimă în divorțul cu Pepe: „El a făcut un întreg circ în divorțul cu mine. Nu cred că a mai fost vreo femeie în România porcăită de fostul soț în halul în care am fost eu. În momentul de față are ceea ce merită. Foarte bine, Raluca să își vadă de familia ei, el mai bine și-ar vedea de a lui. Să nu se mai simtă așa de ofensat, ea o să rămână fosta lui Pepe”, a mai spus bruneta.

Oana Zăvoranu şi Pepe au format un cuplu din anul 2006 până în 2011. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, dar nici această căsnicie nu a avut un final fericit.  Amândoi și-au refăcut viețile, el e fericit alături de Yasmine Ody, în timp ce ea s-a despărțit de soțul Ibrahim Ibru și are o relație cu Dorian Iulian Aitean, fost polițist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net