Oana Zăvoranu și-a lansat afacerea cu haine online! Cât costă o pereche de blugi

Oana Zăvoranu (50 de ani) a revenit în forță! “Querida” și-a lansat acum două seri site-ul de haine și a făcut furori în mediul online.

A anunțat în live-uri pe TikTok și Instagram că a dat drumul afacerii online cu haine și 5.000 de oameni care au intrat pe site, curioși să vadă ce marfă conține www.oanazavoranu.com, au reușit să îl blocheze preț de câteva ore. Oana Zăvoranu este extrem de încântată de ce a reușit să facă cu noua ei colecție de haine, “Oana Zăvoranu – First Collection”, și s-a lăudat că hainele nu sunt aduse din China, de pe diferite site-uri de acolo, cu etichete lipite cum se procedează de obicei, ci făcute  de echipa cu care colaborează în acest sens. Cu toate astea, au existat persoane care au bănuit-o pe vedetă că ar comanda marfă de pe site-urile din China și că le vinde la suprapreț.

„Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credință că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa oricât de dificil este să las în spate,(pentru moment), jaful samavolnic săvârșit asupra averii mele și a familie mele”, spunea Oana Zăvoranu la sfârșitul lui decembrie 2023 atunci când își anunța lansarea afacerii cu haine.

 „Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție,outfit-urile sunt de la o extremă la alta,așa cum suntși eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meula haine  că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac. Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa, ca mine”, anunța atunci vedeta care și-a văzut visul cu ochii și de două zile de la lansarea site-ul său de haine este extrem de încântată să vorbească numai despre asta, să probeze modelele de treninguri, sacouri, rochii și pantaloni și să invite doritoarele și admiratoarele sale să se îmbrace exact ca ea.

Ce prețuri au hainele Oanei Zăvoranu

Prețurile hainelor din colecția Oanei Zăvoranu nu sunt deloc accesibile tuturor. De exemplu, pentru o pereche de blugi moderni, fetele care vor să își comande un obiect vestimentar care poartă semnătura vedetei, trebuie să scoată din buzunar  nici mai mult nici mai puțin de 900 de lei, iar pentru un set de blugi Swagger, care conține jachetă și pantaloni, prețul acestuia este de 1.699 de lei. O rochie din colecția Oanei Zăvoranu costă între 670 și 730 lei, cea mai ieftină fiind o helancă second skin black al cărui preț este mai mic, de doar 170 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net