Oana Zăvoranu, ironică la adresa Gabrielei Cristea! Cum a luat-o la mișto: „Nu mă gândesc la păpălică”

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru comentariile sale directe și acide la adresa multor persoane, însă de fiecare dată și le asumă pe deplin. Printre vedetele față de care a făcut declarații ironice până acum este și Gabriela Cristea.

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg

Oana Zăvoranu, ironică la adresa Gabrielei Cristea! Cum a luat-o la mișto

„Este imaginea sportului pe Pământ! Deci eu când mă gândesc la ea, când o văd nu mă gândesc la păpălică, nu, gata, zic sport! Fibră, ea e! Ce făcea acolo, își încheia șireturile? De la atât pedalat i s-au desfăcut șireturile. Tu, știi, în loc să mergi pe bicicletă să ajungi undeva, tu pedalezi pe loc și nu ajungi nicăieri că ți se rup șireturile, ți se desfac. I-a dat like Pinocchio! Astea cum postează ceva toate își dau like între ele, dar ele în particular, dacă nu sunt una cu alta, s-ar rupe, s-ar sfâșia! Știți că mie nu-mi dă like nimeni? Pe mine nu mă urmărește nimeni, nu cred că le place... Credeți cumva că sunt supărate pe mine vedetele astea și influcencerițele astea de nu dau like?”, a fost atacul dur la adresa prezentatoarei.

Oana Zăvoranu revine în online

După doi ani de pauză, Oana Zăvoranu își anunță revenirea pe YouTube la cererea fanilor! Vedeta a decis să încheie ultimul proiect, după ce a ajuns în instanță cu mai multe persoane publice precum Oana Roman și Anda Adam, după ce vedetele au fost revoltate de comentariile actriței. Iată însă că Oana revine cu forțe proaspete.

Nu știu dacă zilnic, dar măcar la două zile voi reveni, atât pe canalul meu de YouTube, cât și pe Facebook, posibil și pe Instagram, cu opinii pertinente la zi legate de modă, politică, credință, viață, psihologie, trezire spirituală, bani, demnitate, curaj și multe altele. Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și muștesc de idei și păreri… Fără experiența vieții, fără cunoștințe sau drept de a emite opinii care să îi tulbure sau oripileze pe alții”, a spus Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net