De ce l-a iertat cu adevărat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf: „Nu mor vulturii când vor fluturii”

După cum știm, Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, și soțul ei, Alex Ashraf, în vârstă de 36 de ani, au decis să ofere relației lor o nouă șansă și să renunțe la intenția de divorț. Se pare că vedeta a ales să ierte și să treacă peste episodul de infidelitate al partenerului ei de viață. Mai mult decât atât, bărbatul s-a întors în casă unde au trăit ani de zile. Totuși, actrița a dezvăluit abia acum motivul adevărat pentru care l-a iertat pe Alex.

De ce l-a iertat cu adevărat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf
De ce l-a iertat cu adevărat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf

De ce l-a iertat cu adevărat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf

Oana și Alex sunt împreună din 2013 și s-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Deși au tot existat tensiuni în relația lor și în acest an au fost la un pas de divorț, cei doi au hotărât să se împace, deși Alex a înșelat-o, iar acest lucru a doborât-o pe vedetă. Întrebată pe rețelele de socializare cum de a avut puterea să îl ierte, Oana a răspuns scurt și la obiect.

Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

După multe tensiuni cei doi au decis să își mai dea o șansă în ciuda situației critice în care a ajuns relația lor.

Da, m-am împăcat cu diva, normal. (…) Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție. Am vorbit în toată perioada asta, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas”, a declarat Alex Ashraf, la „Xtra Night Show”.

Se știe că Oana a suferit enorm în perioada în care a stat departe de Alex și nici nu i-a trecut prin minte să își refacă viață. În același timp, bărbatul pare că și-a uitat total amanta.

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți! Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat și Oana, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net