De câte ori pe săptămână făceau sex Oana Zăvoranu și Pepe. Aveau o viață intimă foarte activă

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai „explozive” cupluri din istoria showbiz-ului românesc. Cei doi au divorțat cu mare tam-tam în anul 2011, după o căsnicie care nu mai funcționa deloc. 

Cât de des făceau amor Oana și Pepe / foto: colaj Click!
Cât de des făceau amor Oana și Pepe / foto: colaj Click!

Deși s-au despărțit în stil mare, nu putem nega că iubirea și pasiunea dintre ei era emanată în jurul lor. Nici la capitolul amor nu stăteau deloc rău, deoarece „Querida” se declara o împătimită a sexului. 

Pepe și Oana, partide pasionale de amor!

În trecut, deja se discutase despre partidele lor de amor și ambii recunoșteau că fac sex ori de câte ori au ocazia. Bruneta recunoștea că nu stă să noteze mereu în calendar dățile în care s-a iubit cu Pepe, dar important este că erau dese acele momente. 

De asemenea, Oana se declara o mare împătimită a artei amorului: „Am chef de sex, vreau sa cunosc barbati, eu sunt f***cioasa de fel”, recunoștea Oana acum ceva timp în emisiune la Capatos.

De ce s-au despărțit Oana și Pepe

Multe controverse apăruseră la vremea aceea despre motivul sau motivele care au condus la despărțirea cuplului Pepe-Oana. După ani de zile de la despărțire, vedeta rupea tăcerea și mărturisea că iubirea pentru latino lover se terminase. 

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit. A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…)

Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femeie de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă”, a explicat Oana Zăvoranu, în exclusivitate Click!, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net