Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe Pepe! Cât durau partidele de amor dintre cei doi: „Stătea prost la capitolul ăsta”

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu spune tot ce gândește, fără menajamente. La scurt timp după separarea iremediabilă de Pepe, bruneta a vorbit și despre partidele de amor dintre ei care, spune ea, nu erau deloc „ca la carte”.

Oana Zăvoranu și Pepe
Oana Zăvoranu și Pepe

Oana Zăvoranu a fost, dintotdeauna, una dintre cele mai transparente vedete de la noi. Fără să se gândească la alții, a spus mereu tot ceea ce a gândit. La fel s-a întâmplat și în cazul căsniciei sale cu Pepe. 

Cât durau partidele de amor dintre Oana Zăvoranu și Pepe

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa” a spus bruneta, acum ceva timp. 

„Pepe a făcut orgii sexuale”

Asta nu este tot! În exclusivitate pentru Click!, în urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu povestea că Pepe o înșela cu numeroase femei și că are și un copil cu o damă de companie din Constanța. Mai mult, bruneta dezvăluia că deține filmări porno cu fostul soț și că poate oricând să demonstreze că spune adevărul în privința lui. 

„Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricând. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa. Asta se întampla pe vremea în care eram căsătoriţi. În timpul căsniciei cu el, am fost sunată de o tipă, care mi-a confirmat relaţia şi care, pentru o anumită sumă de bani, dezvăluie tot. Nu am vrut să cred spusele ei, nu era îndeajuns de credibilă, încât să mă întâlnesc cu ea. Presa scria despre faptul că el ma înşela, dar acasă eram atat de proastă încat el ma hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ”, a declarat Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net