Pepe și Yasmine, prima poză de la cununia secretă. Artistul și-a făcut praf fosta soție! I-a făcut tot inventarul amoros! „Îmi pun familia într-o lumină proastă”

Ultima actualizare:

Pepe este mai fericit ca niciodată în cel de-al treilea mariaj, cel cu Yasmine Ody, care i-a daruit și un băiețel. Artistul a scăpat, abia acum, în mediul online, prima poză de la cununia lor secretă, din 2022. În schimb, Pepe a rostit, recent, cuvinte grele la adresa fostei soții. 

 La 44 de ani, Pepe ține la familie mai mult ca orice. Din păcate, artistul a trecut deja prin două mariaje eșuate, cât despre fostele sale soții, nici nu mai vrea sa audă de numele lor. 

Căsnicia cu make-up artistul Yasmine Ody (29 de ani) merge ca unsă, în ciuda diferenței de vârstă notabile dintre ei. Cei doi au împreună un băiețel superb, pe Pepe Junior, iar artistul pare că și-a găsit în sfârșit liniștea în acest al treilea mariaj. 

Prima poză de la cununia secretă dintre Pepe și Yasmine

Pepe și Yasmine Ody se cunoșteau de mai bine de 20 ani, însă, abia în urmă cu 3 ani, au început relația lor de iubire. 

Cei doi s-au căsătorit în secret, în mai 2022, iar acum au un băiețel împreună, pe Pepe Junior ( în vârsta de 1 an și 7 luni). 

La acest al treilea mariaj, Pepe a vrut să fie cât se poate de discret. Nu a postat, până zilele trecute, nici măcar o poză de la cununia secretă, fratele său fiind cel care a dezvăluit că artistul s-a însurat a treia oară de abia la o lună după fericitul eveniment de familie. 

Iată însă că, recent, tatăl artistului a împlinit 75 de ani. Pepe a ținut să-i ureze „La mulți ani” părintelui său, pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, tata! Ești forța și echilibrul nostru”, a scris Pepe, pe Instagram. 

Artistul a postat, în premieră, cu această ocazie, și o fotografie cu totul specială pentru el, făcută chiar în ziua cununiei sale civile cu Yasmine Ody. 

Este prima fotografie de la cununia civilă secretă a celor doi. În imagine apar Pepe și soția Jasmine, alături de părinții artistului, Tatiana și Ioan Pascu, un tablou de familie foarte fericit. 

„Familia îmi oferă toată energia. Fără familie eu nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident.

El (n.r. – fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe”, a declarat Pepe, recent, la Antena Stars. 

raluca pastrama

Pepe nu mai vrea să-i mai fie asociat numele cu fosta soție! „Nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor”

Cu doar câteva zile înainte, Pepe a răbufnit, în mediul online, și a transmis întregii prese, printr-o filmare pe InstaStory, că nu mai dorește să-i mai fie asociat deloc numele, de acum înainte, cu fosta sa soție, Raluca Pastramă

Raluca este, mai nou, în vizorul presei mondene din perspectiva divorțului ei de Ibrahim Ibru, bărbatul alături de care își refăcuse viața după despărțirea de Pepe. 

„Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. 

Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul”, a spus Pepe, în filmarea cu pricina. 

Artistul i-a făcut public tot trecutul amoros Ralucăi Pastramă! 

Nervos din cale afară, Pepe nu s-a putut abține și, în aceeași filmare, a dezvăluit numele tuturor bărbaților cu care s-ar fi iubit Raluca Pastramă.

„Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim, fiindcă nici nu au divorțat, nici nu au depus actele sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. 

Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mai precizat Pepe, pe InstaStory.

Ionuț Pascu, alias Pepe, are un trecut amoros tumultuos. Artistul a avut o relație zbuciumată timp de 16 ani cu Oana Zăvoranu, dintre care cinci ani au fost și căsătoriți.  Cei doi s-au despărțit cu scandal, atunci când Pepe a prins-o pe Oana călcând strâmb cu Tudy Ionescu.

După ce el și Oana Zăvoranu au decis să meargă pe drumuri separate, artistul și-a întemeiat o familie alături de Raluca Pastramă, rodul căsniciei lor fiind două fetițe minunate, Rosa Alexandra și Maria. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net