Pepe, tătic full time! Cum s-a distrat cu copiii și cât de implicat este atunci când vine vorba de familia lui!

La 44 de ani știe exact ce vrea și cum să își facă programul astfel încât să petreacă mai mult timp alături de familia sa frumoasă și numeroasă.

Pepe adoră să stea în preajma copiilor săi și atunci când nu are concerte sau evenimente este "lipit" de mai tânăra lui soție, Yasmine Ody, dar și de fiul lor, juniorul casei, care îi poartă numele, Pepe. Micuțul are aproape 2 ani și este foarte activ, demonstrându-le părinților săi că este o fire sportivă. Chiar artistul se antrenează la el în mansardă unde are amenajată o sală de sport, dar și lui Pepe jr îi place să lovească sacul de box și să se joace printre aparatele de sport ale tatălui său.

De altfel, Pepe a avut ieri o zi mai liberă pe care și-a dedicat-o familiei. De dimineață a fost cu juniorul la bazin pentru că băiețelul său face deja înot și s-a distrat copios de cum se aruncă acesta în piscină și ce grimase face atunci când antrenorul său îl învață să plonjeze în apă.

Artistul a postat câteva imagini pe Instastory și nu mai putea de dragul  lui Pepe jr. L-a dus apoi la tuns și acolo a mers alături și de fiica lui mai mică, Rosa Alexandra, de aproape 9 ani, care și-a dat și ea un refresh la salon și s-a mai tuns puțin, preferând părul mai scurt, față de sora ei mai mare, Maria Pascu (11 ani), pasionată de handbal.

Carismaticul artist este tătic full time atunci când timpul îi permite să o facă și îi place de minune pentru că nimic nu îi aduce bucurie mai mare decât să se distreze alături de cei trei copii ai săi, pe care îi învață cât de bine le face practicarea unui sport și alături de care mai aleargă din când în când în pădurea Băneasa, pentru relaxare și o doză de sănătate și aer curat.

Ca orice părinte care își dorește tot ce este mai bun pentru copilul lui, Pepe a ales să investească în educația și dezvoltarea celor trei copii ai lui și nu se uită la bani atunci când vine vorba de băiatul și fetele sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net