Cât de mândru este Pepe de fiica lui cea mare! Maria face handbal și este foarte talentată: „Merg mereu la meciuri! E super bună!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pepe (44 de ani) este tare mândru de familia lui! Fetele mai mari, Maria (11 ani) și Rosa Alexandra (8 ani și jumătate) fac sport, cu precădere handbal.

Maria, fiica mai mare a artistului, este extrem de talentată și a avut meci în acest weekend, iar Pepe i-a fost alături, împreună cu soția sa, Yasmine, micuțul Pepe Junior, de un an și șase luni, și sora mai mică a Mariei, Rosa Alexandra.

Maria e la handbal, la Voluntari, și are turneu acum. Merg mereu la meciuri, e normal să o susțin. Este foarte pasionată de handbal. A ieșit jucatoarea nr. 1 de două ori până acum. La fiecare meci se alege câte un copil. Este super bună la handbal!”, ne-a declarat Pepe despre fiica lui mai mare, Maria, primul său copil.

Maria a fost astfel susținută în weekend de toată familia ei, a luat o diplomă în urma meciului de handbal la care a participat și a fost extrem de fericită. „Mândru pentru performanța ei!”, și-a exprimat Pepe fericirea pentru fata lui și în mediul online, bucuros că poate participa la meciurile de handbal ale Mariei.

Surprins la alergat în pădure cu toată familia

În luna martie a acestui an, Pepe a fost surprins de paparazzi Click! în timp ce făcea sport cu toată familia în Pădurea Băneasa, în aer liber.

Fetele oricum fac sport de când sunt mici. Eu am momente când ies să îmi fac singur, singurel, antrenamentul, și am momente când fac activitatea cu ele, ca să fiu sigur că prind și ele câte ceva, li se mai oxigenează puțin creierul, mai transpiră, sportul e sănătate. Maria și Rosa fac acum handbal amândouă, sunt la club. Maria a făcut o perioadă tenis, dar nu a mai vrut, s-a plictisit”, ne-a povestit atunci Pepe, care nu ține vreo dietă anume, pentru că este un adevărat gurmand, dar sportul nu-i lipsește niciodată din program.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net