Gordon Ramsay, tată pentru a șasea oară: „3 băieți, 3 fete… Gata!” Ce vârstă are celebrul bucătar

Ultima actualizare:

Pentru a șasea oară la rând, Gordon Ramsat a devenit tată. Acesta a și postat primele imagini cu fiul său. Celebrul bucătar, în vârstă de 57 de ani, a anunțat că acesta va fi ultimul său copil:„3 băieţi, 3 fete.... Gata".

Gordon Ramsay a devenit tătic pentru a șasea oară Foto: Instagram
Gordon Ramsay a devenit tătic pentru a șasea oară Foto: Instagram

Gordon Ramsay a devenit, din nou, tătic

Celebrul bucătar a postat, sâmbătă seara, pe Instagram imagini din spital cu Tana şi bebeluşul, anunţând că în familie vine un „voinic" de aproape 3,5 kg, care se numeşte Jesse. Băieţelul, purtând o căciuliţă roz cu dungi albastre, poate fi văzut în braţele mamei sale în trei imagini, iar una dintre ele îl arată pe tată sărutându-l pe cap, scrie Digi24.ro.

Gordon Ramsay sugerează, însă destul de clar că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil: „3 băieţi, 3 fete.... Gata", a scris el pe reţelele sociale. Ramsay, care şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri, a scris pe Instagram: „Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz!!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay".

Despre Gordon Ramsay

Gordon Ramsay este al doilea cel mai bogat bucătar din lume, deține 35 de restaurante și este cunoscut pentru perfecționismul său când vine vorba de gătit și temperamentul coleric pe care îl afișează în numeroasele sale apariții tv și nu numai.

Celebrul chef are și un cont pe TikTok, unde critică numeroasele rețete postate de diverși internauți din întreaga lume și postează diverse materiale cu ai săi copii, Megan (24 de ani), Holly (22 de ani), Jack (22 de ani), Tilly (20 de ani) și Oscar (3 ani).

Ce va face cu averea sa

Celebrul chef declara, în trecut, că are grijă să le reamintească copiilor că în viață nimic nu se obține fără muncă și determinare. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că nu are de gând să le lase copiilor săi, prin testament, averea sa de mai multe milioane de lire sterline fiindcă îi este teamă că aceștia vor cheltui banii „fără cap”. De asemenea, celebrul chef recunoaște că nu le dă voie acestora să zboare la clasa întâi cu el sau să mănânce în restaurantele sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net