Pepe i-a furat femeia lui Liviu Vârciu! Scandalul ascuns dintre cei doi: „Am vrut să-l mușc de cap”

Pepe i-a furat femeia lui Liviu Vârciu! Se întâmpla pe vremuri, când cei doi erau pe mare val în industria muzicală și când fanele roiau în jurul lor. Iată că totuși, în ciuda atâtor domnișoare care le dădeau târcoale, cei doi au ajuns să iubească aceeași femeie. Mai mult decât atât, Vârciu a povestit cum s-a întâmplat totul cu lux de amănunte. Scandalul ascuns dintre cei doi!

Pepe i-a furat femeia lui Liviu Vârciu!
Pepe i-a furat femeia lui Liviu Vârciu!

Pepe i-a furat femeia lui Liviu Vârciu!

Vârciu l-a dat de gol pe Pepe chiar în cadrul podcastului său și a povestit cum nu o dată, ci chiar de mai multe ori, cântărețul a reușit să îi fure iubitele. Se întâmpla la începutul anilor 2000, încă de pre vremea în care cei doi erau foarte buni prieteni.

pepe şi vârciu jpeg

Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost”, a povestit Liviu Vârciu în podcastul lui Pepe.

Nu numai că i-a furat iubita, ci chiar s-a afișat cu ea la ziua de naștere a lui Vârciu, moment în care artistul a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare.

„Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a mai zis Vârciu.

Liviu a prins de atunci frica lui Pepe, așa că de fiecare dată când făcea cunoștință cu o domnișoară se asigură înainte că aceasta nu a avut legătură cu latino lover-ul!

Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?”, a adăugat cântărețul. De atunci au trecut foarte mulți ani, dar cei doi sunt foarte buni prieteni. Și mai mult, fiecare la casa lui!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net