Fiica lui Liviu Vârciu s-a trezit cu 12 polițiști la ușă. Carmina, în stare de șoc! „S-au trezit și vecinii”

Carmina, fiica cea mare a îndrăgitului actor Liviu Vârciu, a avut parte de șocul vieții ei după ce s-a trezit cu 12 polițiști la ușă, în toiul nopții. Tânăra nu știa cu exactitate dacă ea era persoana pe care o căutau, căci oamenii legii i-au bătut în ușă de două ori, doar că în primă fază ea nu le-a deschis, crezând că poate au greșit apartamentul. 

image

Tânăra locuiește de ani buni singură, într-un apartament din Capitală. Până acum a fost ferită de situații în care să fie vizitată de Poliție, însă evenimentele din ultimul timp au pus-o în fața faptului împlinit. Carmina a împărtășit cu fanii ei de pe TikTok întreg momentul. Cum a decurs, descoperiți din cele de mai jos. 

Carmina Vârciu: „Am zis că poate au greșit apartamentul” 

Prin intermediul unui clip devenit viral pe social media, Carmina a explicat cum de a ajuns să fie „ținta” oamenilor legii. Potrivit celor împărtășite de ea, se pare că gălăgia din ultima vreme de pe coridorul etajului blocului în care locuiește a fost atât de deranjantă, căci vecinii au sunat la 112. 

În primă fază, nu le-a deschis polițiștilor, crezând că poate au greșit apartamentul. Aceștia nu s-au dat bătuți, căci au revenit câteva ore mai târziu la fiica lui Liviu Vârciu

„Vreau să vă spun puțin din experiența pe care am avut-o la București, de când m-am mutat, cu Poliția. Era în jur de 12.00 noaptea, stăteam liniștită în pat, când deodată cineva îmi sună la interfon. Nu așteptam pe nimeni. Ca orice om, am mers să văd cine mă caută la ora aia și văd doi polițiști. Nu știu dacă am făcut bine sau nu, n-am răspuns pentru că mi-era frică, dar am zis că poate au greșit apartamentul, m-am pus înapoi în pat și m-am culcat instant (...). A doua zi, nu mai știu dacă pe la ora aia, dar oricum pe la 02.00 noaptea, nu mai sună la interfon, nu mai sună nimic, îmi bate în ușă”, a spus Carmina Vârciu, pe TikTok.

Ceea ce a fost dificil de înțeles este că vecinii nu au reclamat-o personal pe fiica lui Liviu Vârciu, motiv pentru care nu a știut de ce polițiștii au venit la ea la apartament, atât timp cât nu era responsabilă de gălăgia de pe coridor. 

„La ora aia dormeam (...) Cred că au trezit și vecinii. Eram panicată (...) Mă duc să mă uit pe vizor și văd 12 polițiști la ușă (...) Stăteam pe marginea ușii și nici nu știu dacă trebuia să deschid ușa... și mă iau la întrebări. Mi-au spus că cineva a reclamat că este gălăgie, dar nu din apartamentul meu, ci de pe coridor”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu, pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net