„Nu mai merită titulatura de părinte!” Oana Roman îl desființează pe Marius Elisei. Îl acuză că și-a abandonat fiica

După despărțirea definitivă din luna septembrie, scandalul dintre fiica lui Petre Roman și fostul ei soț, Marius Elisei (37 de ani), pare că nu se mai sfârșește. Oana Roman (47 de ani) îi aduce acuzații acestuia, alegând să facă publice adevăruri din relația ei cu fostul partener de viață. De data această, în certurile lor este implicată și fiica lor, Isabela. Oana Roman îl desființează pe Marius Elisei și îl acuză că și-a abandonat fiica!

Oana Roman îl desființează pe Marius Elisei!
Oana Roman îl desființează pe Marius Elisei!

Oana Roman îl desființează pe Marius Elisei!

Scandalul dintre cei doi foști soți parcă nu se mai termină. Marius trăiește o poveste de dragoste cu Gabriela, iar Oana Roman se pare că se ocupă exclusiv de creșterea fiicei sale cu Marius. Recent vedeta a cedat și l-a acuzat pe tatăl fetei de neglijență și spune că nu mai poate să facă față singură la toate responsabilitățile.

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. (…) În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

image

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil… Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Îl acuză că și-a abandonat fiica

Mai mult, Oana Roman spune că știe cât de greu este să te simți abandonat, mai ales că ea însăși a trecut prin așa ceva și nu poate să accepte comportamentul lui Marius.

image

Bine, sunt alții care își părăsesc 4,5 copii nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt. Pentru că niciun copil pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte. Niciun om care nu își iubește, își neglijează și abandonează un copil nu merită să fie părinte pentru că dacă poți trăi fără să îți pese de copilul tău, nu meriți nimic. Pentră că nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cum e și știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare deodată.”,  a mai spus vedeta pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net