Ce fetiță frumoasă are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe. Iată cum arată Maryam, mezina familiei!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Pastramă (31 ani), fosta soție a lui Pepe (43 ani), este tare mândră de fetele ei.

Raluca a devenit mamă pentru a treia oară pe 13 iunie 2022 și de atunci radiază. Bărbatul care i-a devenit soț pe 11 iunie 2022 și cu care se iubește acum, Ibrahim, a postat atunci prima fotografie cu micuța Maryam și de atunci Raluca tot pune poze cu fetele ei, fiind vizibil emoționată. Micuța Maryam este de o frumusețe rară și deocamdată are niște ochi limpezi și albaștri ca marea.

„Mama de fete! Trei flori, trei comori!”, a scris Raluca Pastramă lângă o fotografie cu cele trei fete ale ei făcută lângă bradul de Crăciun.

„Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat”, a fost un alt mesaj postat acum 4 zile pe social media de fosta soție a lui Pepe, care este recunoscătoare Divinității pentru copiii ei și pentru fericirea pe care o trăiește acum.

Raluca s-a căsătorit cu Pepe  pe când avea 22 de ani. Cei doi au împreună două fetițe, pe Rosa Alexandra Pascu (7 ani) și Maria Pascu (10 ani). În anul 2017 și-a deschis o grădiniță alături de Pepe, care i-a rămas ei după divorțul de artist.

Pepe a anunțat în noiembrie 2020 că el și Raluca s-au despărțit, divorțul oficial având loc în luna februarie 2021. Și Pepe a devenit tată de băiat pentru a treia oară, Pepe Jr. venind pe lume pe 7 iunie 2022.

A fost extrem de afectată de divorțul de Pepe

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe, tatăl celor două fetițe ale sale. Aceasta a explicat că a trecut cu greu peste separarea de cel ce i-a fost partener, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei.

Raluca a explicat că inițial ar fi trebuit ca divorțul să fie unul discret și amiabil, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Raluca Pascu a spus atunci că a slăbit enorm în ultimele luni de dupa separare, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram că o umbră.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net