Pepe rupe tăcerea și aflăm că fetițele Rosa și Maria locuiesc cu el, nu cu mama lor, Raluca Pastramă: „Fetele nu vin în vizită, locuiesc cu mine”

Pepe este unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, iar pe plan personal a avut parte de mai multe provocări. În prezent, se bucură de o familie minunată, mai ales de când și-a refăcut viața cu Yasmine Ody, cea care i-a oferit un băiețel. Cum se înțelege totuși cu fosta soție, Raluca Pastramă, și de ce fetele au ales să locuiască alături de el? 

image

Artistul a oferit recent un interviu presei prin intermediul căruia a vorbit despre prezentul său, bucuria de a avea o familie mare și pacea pe care și-a găsit-o în interiorul căminului său. 

Pepe: „Eu am grijă de fete” 

Pepe și Raluca Pastramă au pus punct unui mariaj care a durat 8 ani de zile. Au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe: Maria și Rosa. Custodia este comună, însă cele mici au ales să locuiască alături de tatăl lor, noua sa parteneră și mezinul familiei, Pepe Jr. 

„Lucrurile stau cu totul diferit față de cum este pusă întrebarea, însă este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect.

Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moa- ră și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comu- nice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami. În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne ,,apropia de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere.”, a dezvăluit Pepe, într-un interviu viva.ro

Cum se descurcă Pepe în rolul de tată de băiat 

Cântărețul și partenera lui au devenit părinții unui băiețel minunat în urmă cu aproape doi ani de zile. Pepe Jr. este un copil curios să facă zilnic noi descoperiri, fapt care îi bucură pe părinții săi.

„Da, timpul trece, Pepe Jr. face 2 anișori, în fiecare zi descoperă lumea și ne bucurăm de reacțiile și de interpretările lui în toate modurile posibile. Este un deliciu! Asta este frumusețea vieții noastre, faptul că ne bucurăm de fiecare etapă a vieții lui, este o relație extrem de asumată și suntem foarte fericiți cu viața noastră”, a conchis Pepe, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net