De ce a refuzat Pepe să participe la Asia Express? „Nu mă lasă…”

Ultima actualizare:

Pepe ar fi trebuit să se numere și el printre concurenții Asia Express, asta dacă nu ar fi refuzat să participe, în mai multe rânduri la vestitul show, de la Antena 1. Solistul a dezvăluit care au fost motivele care l-au ținut departe de această competiție. 

Recent, s-au anunțat noii concurenți care vor intra în competiția Asia Express – Drumul Zeilor 2024. 

Pepe a dezvăluit că a primit numeroase propuneri de a participa la poate cel mai popular show de la Antena 1, însă de fiecare dată a refuzat. Pepe nu a putut să renunțe la familie, și, mai ales, la copii pe o perioadă atât de îndelungată de vreme.

Pepe: „ N-am cum să dispar o lună…”

„Nu am cum să dispar de acasă o lună și jumătate. Copiii, în primul rând, ei sunt cei care nu mă lasă, mă țin acasă. 

Păi, dacă era acum vreo 20 de ani, nu doar că mă duceam, câștigam direct. Cu situația din ultimii 5 ani cel puțin, nu am nici o șansă să merg la Asia Express. Abia am putut să rup din program și să merg 4 zile la Nea Mărin”, a mărturisit solistul, la Antena Stats. 

Pepe, despre infidelitate! „Nu iert, divorțez!”

Pepe (44 de ani) și soția sa, Yasmine Ody, își sărbătoresc anul acesta trei ani de la începutul relației lor. Au o familie bună de pus în ramă, iar Pepe este foarte atașat atât de fetițele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă (Rosa Alexandra și Maria), dar și de băiețelul lor, Pepe junior. 

Pepe, care a trecut prin două mariaje sfârșite prost, cu Oana Zăvoranu și Raluca  Pastramă, recunoaște că nu poate ierta infidelitatea într-un cuplu. 

„În momentul de față, nu am gelozii. Dar, la mine nu merge cu aventurile, infidelitățile,  dacă te-am prins cu ceva eu divorțez direct. 

La mine nu se poate, eu nu iert! Nu pot să trec peste așa ceva. Păi, de ce credeți că am divorțat deja de două ori?!”, a mai spus solistul. 

asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg

Cine sunt cei 18 concurenți de Asia Express?

Asia Express aduce în prim-plan nouă perechi de vedete care vor parcurge Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. 

În această aventură, concurenții vor fi expuși la obiceiuri stranii, dar spectaculoase, vor intra în contact cu diverse religii, se vor confrunta cu temperaturi ridicate și vor depăși bariere lingvistice, constituind doar câteva dintre provocările complexe ale acestui sezon.

Perechile de concurenți care vor intra în competiția Asia Express – Drumul Zeilor 2024 sunt următoarele: Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vişănescu, Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și Selina, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net