Cine sunt cei 18 curajoși care vor participa la Asia Express sezonul 7. Lista completă a concurenților

Ultima actualizare:

Ești curios să afli cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7?Iată cele 9 perechi care vor porni pe Drumul Zeilor, într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show al momentului, ce promite a fi o călătorie plină de aventuri și provocări.

Asia Express. Foto: Antena 1.
Asia Express. Foto: Antena 1.

Reality-show-ul cel mai provocator al momentului își schimbă din nou cadranul geografic. Asia Express aduce în prim-plan nouă perechi de vedete care vor parcurge Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. În această aventură, concurenții vor fi expuși la obiceiuri stranii, dar spectaculoase, vor intra în contact cu diverse religii, se vor confrunta cu temperaturi ridicate și vor depăși bariere lingvistice, constituind doar câteva dintre provocările complexe ale acestui sezon.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson

Anca Țurcașiu și Andreea Samson intră în competiția Asia Express cu un scop bine definit. Pentru Anca, acest reality-show reprezintă o oportunitate de transformare personală - un drum de la conceptul de "a avea" la cel de "a fi", adaptându-se astfel culturii țărilor traversate. Cu dorința de a experimenta această șansă unică pe care viața le-o oferă, cele două prietene se aventurează în competiție cu dorința de a parcurge acest drum fără a avea nimic la început, în afară de ele însele. Anca Țurcașiu exprimă convingerea că ea și Andreea vor face tot posibilul pentru a-și demonstra adevărata identitate, evidențiind forța și puterea lor de acceptare, și vor merge mai departe în această experiență complexă și provocatoare.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv

Se pare că Mihai Găinușă și Oana Paraschiv sunt gata să își testeze rezistența fizică și psihică în această aventură plină de provocări. Participarea lor la Asia Express promite să aducă momente pline de suspans și haz.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv alcătuiesc o altă echipă curajoasă la Asia Express. Mihai Găinușă exprimă cu umor și autoironie motivația sa pentru a participa: “Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și să facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să descopăr ce pomi au localnicii și să aruncăm o privire în casele lor. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații că noi, cei din generația X, am crescut mai mult în aer liber și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți pentru Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult în interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!

Oana Paraschiv, fidelă telespectatoare a show-ului, reflectă asupra deciziei de a participa: “Asia Express este show-ul pe care nu l-am ratat niciodată ca telespectatoare, și care de multe ori m-a făcut să spun: eu n-aș putea să fac asta vreodată. Ei bine, ce să vezi? Pusă în faţa acestei propuneri, nu am putut să spun nu. Cred că este cea mai mare nebunie în care mă arunc și sper să ies învingătoare din această luptă cu mine, să trec peste toate fricile și angoasele pe care le are un om anxios ca mine”.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei

Nicolai Tand și Sorin Brotnei formează o pereche plină de entuziasm la Asia Express. Nicolai Tand împărtășește: “O parte din viața mea a fost precum o versiune premergătoare a Asia Express. Obișnuit cu greutățile vieții, aici doresc să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr în mine aspecte pe care sigur le-am uitat. Ador competițiile și să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin este partenerul perfect; suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți, în general, cu drumuri de toate felurile. În plus, anul acesta, în aprilie, împlinesc 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”.

Sorin Brotnei adaugă: “Mi se pare minunat să trăiesc această experiență alături de nașul meu; cred că este prima dată în emisiune când există această legătură specială! Sunt convins că vom trece prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și este clar că întreaga poveste ne va uni și mai mult. Știți cum se spune, greul unește oamenii. 😊 Abia așteptăm să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!

Andrei Ursu și Vlad Condurache

Andrei Ursu și Vlad Condurache își împărtășesc entuziasmul în legătură cu participarea lor la Asia Express: “Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul, ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toți prietenii ne spun cât de potriviți am fi în emisiune și iată că am primit ocazia să le dovedim asta. Abia așteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaștem mai bine și să ne depășim limitele. Sperăm ca această experiență să ne unească și să ne întoarcem cât mai puternici în țară. Călătorie în țări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice și psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiți pentru aventura vieții noastre în Asia Express!

Ioana State și Mane Voicu

Ioana State și Mane Voicu se pregătesc să își testeze limitele în Asia Express. Ioana împărtășește: “Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea, sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și, în același timp, sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo

Mane Voicu adaugă: “Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele. Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort.

Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, se pregătesc pentru provocările din Asia Express. Carmen mărturisește: “Cei care mă urmăresc știu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele. 😁 La final vom şti ce putem face împreună".

Andreea Perețeanu adaugă: “Asia Express este un fel de călătorie inițiatică pentru mine. O să mă supună la multe probe, încercări, o să trec prin toate stările posibile şi toate acestea mă vor ajuta să mă cunosc mai bine, să mă descopar prin ochii altor oameni, să îmi depăşesc toate temerile, iar la final să ies o învingătoare! Este o experienţă unică şi nu aveam cum să nu accept provocarea. Ce mă bucură şi mai mult este că pot face asta alături de sora mea! Am trecut prin multe împreună, dar sunt sigură că această nouă aventură ne va consolida relaţia pentru totdeauna”.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Cu o dorință de a învăța să piardă și de a se aventura în afara zonei de confort, Betty Salam și Cătălin Vișănescu aduc o notă interesantă în competiția Asia Express. Vor reuși să facă față provocărilor și să aducă momente inedite?

Betty explică: “Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Știu că nu este o competitie uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră.

Cătălin Vișănescu adaugă: “Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu

Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, vin cu energie și dorința de a trăi o experiență unică în viață. Cum vor face față celor 7000 de kilometri și provocărilor care îi așteaptă?

Adi împărtășește: “Participarea la Asia Express e pentru mine o provocare pe care mi-am dorit-o de mult timp. Voiam ca oamenii să cunoască şi alt Adrian. Îmi plac la nebunie genul asta de concursuri și mai ales aventurile. Acum, că am acceptul şi susținerea fetelor mele de acasă, am zis că nu am cum să ratez această oportunitate. Eu nu am aşteptări, pentru că atunci când ai aşteptări, există riscul să fii dezamagit. Vreau doar să mă bucur, să îmi testez abilitățile și să bifez o experiență unica în viată alaturi de un bun prieten în care am incredere şi cu care râd la tot pasul. Abia aștept să fac primul pas pe Drumul Zeilor”.

Cosmin Vîjeu adaugă: “Sunt fericit să am un bilet în acest express. Urmăresc emisiunea de mult timp. Mi-am dorit să ajung aici și iată-mă la linia de start. Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor. Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe "marea scenă" din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și ... să înceapem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor.

Victor Slav și Selina

Victor Slav și iubita lui Selina se alătură competiției cu speranța că această experiență unică le va oferi oportunitatea de a se cunoaște mai bine și de a-și consolida relația.

Victor explică: “Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos ( fizic şi psihic🤣) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simțim această aventură prin toți porii noștri, să dăm cât putem, ce avem mai bun și indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte și cu prieteni noi. Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal și bineînțeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… și apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap😂Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceste perechi curajoase vor parcurge un drum de peste 7000 de kilometri, traversând Thailanda, Malaezia și Indonezia, într-o aventură epică cu 11 etape. Cum se vor descurca și ce surprize le rezervă Drumul Zeilor, rămâne de văzut în noul sezon Asia Express. Emoție, râs, provocări și descoperiri - toate vor face parte din această călătorie extraordinară spre destinația finală, Bali. Se anunță o cursă plină de momente inedite și competiție acerbă între cele 9 perechi pline de personalitate și determinare. Să înceapă aventura pe Drumul Zeilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net