Ce diferență de ani este între Cosmin și Eliza Natanticu. Actorul e cu mult mai în vârstă decât partenera lui

Cosmin Natanticu, cunoscut pentru prestațiile sale remarcabile în emisiuni de televiziune precum „Te cunosc de undeva” și „Asia Express”, este în centrul atenției nu doar pentru succesul său profesional, ci și pentru povestea sa personală de dragoste cu Eliza Natanticu. Cu o diferență de vârstă de nouă ani între ei, cuplul a demonstrat că iubirea a depășit orice barieră, rezultând într-o căsnicie de 14 ani plină de fericire și complicitate.

Eliza și Cosmin Natanticu. Foto: arhiva.
Eliza și Cosmin Natanticu. Foto: arhiva.

14 ani de cuplu și 5 ani de căsnicie

La vârsta de 46 de ani, Cosmin Natanticu continuă să își consolideze cariera în televiziune, acum ca jurat în cel de-al XV-lea sezon al emisiunii de comedie „iUmor” de la Antena 1. După participarea în alte proiecte de succes, actorul aduce o notă fresh în lumea comediei, confirmând că talentele sale sunt multilaterale și că știe să facă publicul să râdă.

Cosmin și Eliza Natanticu nu sunt doar colegi de viață, ci și parteneri într-o căsnicie care a împlinit recent 5 ani. Cuplul s-a format în 2009, când Eliza avea doar 20 de ani, iar de atunci, au trăit împreună toate etapele unei relații solide. Cei doi s-au căsătorit în 2018, consolidându-și astfel legătura în fața familiei și prietenilor.

Cum îi afectează diferența de vârstă

Chiar dacă există o diferență de vârstă de nouă ani între Cosmin și Eliza Natanticu, cei doi susțin că aceasta nu a fost niciodată o problemă. În ciuda acestui detaliu, ei au arătat că iubirea lor a depășit orice obstacol și au construit împreună o relație solidă și armonioasă.

Eliza a dezvăluit în cadrul emisiunii „X Factor” în 2016 modul năstrușnic în care a fost cerută în căsătorie. Cosmin a ales o plajă din Grecia și a pus la cale o propunere ce a avut drept scop să o enerveze pe Eliza. Cu toate că inițial a refuzat, emoțiile au fost atât de puternice încât nu a putut decât să accepte.

Visul de a deveni părinți

Cu o căsnicie fericită și consolidată, Cosmin și Eliza împărtășesc și dorința de a deveni părinți. Deși nu știu când se va întâmpla, cei doi se lasă în voia destinului și își doresc să își mărească familia în viitorul apropiat. Eliza îl vede pe Cosmin ca un potențial tătic de nota zece, subliniind latura sa extraordinară în ceea ce privește spiritul patern.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net