Clipe de durere cumplită pentru Natanticu la Power Couple România! Ce promisiune i-a făcut soția sa. VIDEO

Luni, 5 februarie, are loc premiera mult așteptatei emisiuni „Power Couple România” prezentată de Dani Oțil pe Antena 1. „Show-ul care redefinește relația de cuplu”, aduce în fața telespectatorilor 9 perechi de vedete care își vor testa capacitățile și unitatea de cuplu, trecând prin mai multe probe care mai de care mai grele. Cosmin Natanticu și soția sa Eliza, participă și ei la show, iar actorul și-a demonstrat rezistența la durere într-una dintre probe. Vă arătăm cum face față actorul la chinurile nașterii!

Cosmin Natanticu și chinurile nașterii la Power Couple România
Cosmin Natanticu și chinurile nașterii la Power Couple România

Cosmin Natanticu și chinurile nașterii

Nașterea este unul dintre cele mai frumoase, totodată și dureroase lucruri pe care o femeie le poate experimenta. În special când vorbim despre nașterea naturală. Există un mit care spune că durerile nașterii naturale sunt comparabile cu durerea a 20 de oase fracturate. Nu știm cât de real este acest lucru însă cu siguranță, mamele sunt niște eroine pentru sacrificiile pe care le îndură. Pentru a le înțelege mai bine pe partenerele lor, băieții din emisiune „Power Couple România” au fost supuși la o probă... foarte dureroasă, prin care au experimentat ce înseamnă astfel de dureri. Astfel își vor dovedi rezistența. Mai exact, participanții au fost conectați la un dispozitiv cu nouă niveluri de intensitate, simulând contracțiile din timpul travaliului. Cel care a îndurat și ultimul nivel, a trecut și marea probă. 

Iată că avem un mic fragment din probă, care îl aduce în centrul atenției pe nimeni altul decât Cosmin Natanticu, despre care însă draga lui soția a spus că nu este rezistent la durere.

Asta mi se pare o probă super interesantă pentru că Cosmin va experimenta practic durerile nașterii înainte ca noi să avem un copil. Ia mămică să vezi cum o să fie, să vezi prin ce o să trec eu. Eu mă rog la Dumnezeu să-i dea forță lui Cosmin, să trecem și această probă și dacă face acest lucru, pe cuvântul meu de onoare, că eu, iubire, o să te fac un tătic fericit!”, a spus Eliza Natanticu.

Am simțit cam 20 de cuțite care intrau în mine. O să înfiem!”. a spus Cosmin Natanticu.

Power Couple România, cel mai așteptat show

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele nouă cuplurile celebre care vor demonstră că iubire învinge tot, chiar și cele mai grele și amuzante probe.

Toți vor locui în aceeași casă pentru mai multe săptămâni și se vor lua la întrecere pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Show-ul le pune la încercare încrederea față de partener, cât de bine se cunosc unii pe alții, dar și cât de capabili sunt să își întreacă limtele, în condițiile în care la mijloc este vorba e mulți bani. Show-ul începe în această seară de la ora 20.30, unde telespectatorii îi vor vedea pe concurenți în proba „Calendarul vieții”, în care fetele vor trebui să indice anumite date importante din viața de cuplu într-un calendar uriaș, creat pe o imensă structură metalică de 20 de metri înălțime, pe care o vor escalada contracronometru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net