Tudor Ionescu de la Fly Project și soția lui, Ana, totul despre „Power Couple” de la Antena 1: „A fost experiența vieții noastre”

#Exclusiv Click!

„Power Couple România – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu are marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor este prezentată de Dani Oțil și a fost filmată în Malta. Producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Ce spun cei doi despre „Power Couple”

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi. Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Cuplul cu cea mai îndelungată relație din competiție este alcătuit din Ana și Tudor Ionescu. Artistul Fly Project și partenera lui, de profesie designer de interior și decorator, sunt împreună de mai bine de 19 ani.

Ana și Tudor Ionescu și-au depășit limitele la Power Couple România.   Ideea participării la emisiune îi aparține Anei, cea care s-a declarat de la început încrezătoare în forța cuplului lor, datorită longevității.  Căsătoriți din 2014, Tudor și Ana au devenit în 2017 părinții unei fete, Ilinca, venirea ei pe lume consolidându-le relația, dar provocându-i, totodată, și la schimbări în stilul de viață.

Tudor Ionescu  (44 de ani) de la Fly Project s-a gândit timp de 6 luni dacă să dea curs sau nu invitației de a participa alături de soția lui la această emisiune. Pentru Click!, Ana și Tudor Ionescu ne-au povestit puțin cum a fost această experiență, convinși că ar mai repeta-o din plin!

Cum a fost această experiență și cum de ați plecat de acasă fără fiica voastră, Ilinca?

Tudor Ionescu: Mie mi-a luat 6 luni să fiu convins de doamna din stânga mea, și anume, Ana Ionescu. Ne-a luat ceva, a durat ceva! Au fost lucruri mai mici pentru care m-a convins mai repede. Aici a fost de gândit. Mi-a luat mie să mă gândesc mult, dar până la urmă am spus, "Hai să facem și noi ce nu am fi făcut vreodată!". Și ne-am dus acolo și am făcut niște lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată în viața noastră, pentru că, ce crezi, ești la emisiune!

Lucruri care nu se pot spune, nu?

Ana Ionescu: Din păcate, nu! Deocamdată nu putem să vorbim, că așa v-aș fi spus câteva lucruri, dar nu...

Cât ați stat acolo?

Ana Ionescu: Nuu, nici asta!

A fost greu, a fost ușor?

Tudor Ionescu: A fost foarte greu dar foarte fain!

Ana Ionescu: A fost greu, foarte greu și extrem de greu! Dar frumos, acum, că putem să vorbim la rece despre tot ceea ce s-a întâmplat acolo, a fost maxim de frumos, a fost clar experiență vieții noastre! Nu am fi făcut lucrurile alea niciodată!

Cât de mult v-a lipsit fetiță voastră, Ilinca, în perioada în care voi ați fost plecați din țară la filmările pentru Power Couple? Și ce v-a mai lipsit de acasă în afară de ea?

Gândește-te că pe lângă stresul pe care noi îl aveam acolo pentru că nu știam la ce vom fi supuși și cum vom face față a fost, clar, și un dor imens față de Ilinca, pentru că noi am stat non stop cu ea având în vedere și pandemia și toată situația care a fost în ultimii ani în România. Nu am fost despărțiți niciodată mai mult de trei zile! Și acum a venit așa, ca o bâtă-n cap, toată despărțirea asta! „Treziți-vă un pic, că sunteți prea dependenți unii de alții!”. Ne-am dat seama că trebuie să o facem  cumva să fie mai independentă!

Ai zis că i-a luat Anei 6 luni să te convingă să mergeți la Power Couple. Până la urmă. A fost de bine sau de rău? Ai gustat din experiența asta? Ai certat-o că ai acceptat?

Tudor Ionescu: Nu! Tot timpul pe care l-am petrecut noi doi în show-ul asta, se poate derula  cumva o viață de om, cu ups and downs, cu suișuri și coborâșuri, cât am stat noi acolo. Absolut orice era o provocare!

Ați avut voie să aveți și prieteni dintre cuplurile celelalte sau care au fost rivalii voștri?

Ana Ionescu: În afară de Natanticu, pe care îl știam de foarte mult timp, dar nu eram prieteni, eram  cunoștințe,  noi nu cunoșteam pe nimeni, în afară de televizor și online, îi știam din vedere dar nu mai mult de atât și a fost interesant să descoperim  niște oameni cu care am legat prietenii. A fost foarte fain. Toate cuplurile de acolo am fost extrem de diferite. Sunt convinsă că oamenii  de acasă, care se vor  uita la emisiune asta, se vor regăsi în anumite  cupluri.

Ați mai repeta această experiență?

Da!

O America Express v-ar tenta?

Tudor Ionescu: A început melodia asta! I-auzi!

Ana Ionescu: La Power Couple am avut confortul acela că aveam unde sta, aveam ce mânca, la discreție, adică nu ne-am stresat deloc din cauza asta! Dar  nu știu ce să zic!

Tudor Ionescu: Cu toate că a fost foarte greu de dus emisia asta,  pentru toți concurenții nu numai pentru noi, măcar, față de cei care merg  în Asia sau America Express, am avut de toate, am avut mâncare...

Ana Ionescu: Inclusiv piscină!

Tudor Ionescu: Am avut piscină, am fost fiecare la casa noastră, cu băița noastră...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net