Cu ce boală s-a ales fiica lui Tudor de la Fly Project cât timp părinții ei au fost la „Power Couple”! „Am stat o lună fără ea…”

Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria, au stat o lună fără fiica lor, pe perioada filmărilor la „Power Couple”. Când s-au întors de la filmări, cei doi au constatat că fiica lor, Ilinca, suferă de o afecțiune psihică.

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, și soția lui, Anamaria, sunt una din perechile participante la noua emisiune „Power Couple”, ce se va difuza în curând la Antena 1. Cei doi sunt „veteranii”competiției, căci au la activ o relație de mai bine de 19 ani. 

Tudor și Anamaria Ionescu s-au căsătorit în anul 2015, după 11 ani de relație. Aceștia au împreună o fiică, pe nume Ilinca, în vârstă de 6 ani, care nu a stat niciodată despărțită de părinții ei. 

Pe parcursul filmărilor de la noua emisiune „Power Couple”, cei doi s-au văzut nevoiți să stea nu mai puțin de o lună departe de fiica lor, care a rămas în grija bunicilor. Din păcate, lipsa părinților a afectat-o destul de tare pe micuță. 

Anamaria, soția lui Tudor Ionescu: „Copilul nostru suferă de o anxietate de separare”

„Noi am trecut prin focul ăla al iubirii, am depășit de mult acest test cu certurile, cu infidelitățile etc. Ar fi de neînțeles să ne mai apuce scandalul acum, după atâția ani, mai ales într-o emisiune de televiziune. 

Din păcate, copilul nostru suferă acum de  o anxietate de separare. Noi am stat plecați o lună la filmări si ea stătea numai cu noi. Nu am lăsat-o niciodată fără noi, de când s-a născut. 

Tudor a acceptat, însă, să participe în proiectul ăsta tot pentru ea. Are deja șase ani și trebuie învățată să mai stea și fără noi”, a dezvăluit Anamaria Ionescu, la Antena Stars.

Solistul trupei Fly Project a dat din casă de la filmările emisiunii, ce au avut loc în Malta.

„După emisiunea asta, eu am zis că Ana e femeia tanc. Sunt probe fizice, mentale, destul de dificile. Mie mi se zice Dori în emisiune, o să vedeți de ce. Am dat jos câteva kilograme și în emisiune. Eu deja slăbisem foarte tare dinainte”, a povestit Tudor Ionescu. 

De ce nu-și ia Tudor Ionescu niciodată soția la concerte?! „De 19 ani, e lege”

De Sărbători, familia Ionescu se pregătește să plece într-o vacanță în Laponia. 

Tudor va avea și câteva concerte de Revelion, însă artistul de la Fly Project nu-și ia niciodată soția cu el în turnee. 

„Vom pleca în Laponia înainte de Crăciun în vacanță. O zi înainte de Revelion, Tudor pleacă  în Egipt, are concert și în Kazahstan. 

 Noi fetele stăm acasă singurele de Revelion. El e profesionist și nu-și ia niciodată familia la concerte. Asta e regula de acum 19 ani și se ține de ea ”, a mai spus soția artistului de la Fly Project. 

De altfel, solistul trupei de la Fly Project, a dezvăluit că la concertele sale distracția e în toi și că, înainte de a urca pe scenă, are obiceiul să se mai încălzească cu puțin alcool, pentru a-și drege vocea.

„Toți artiștii fac asta. Mai iau câte o gură înainte de a urca pe scenă. Așa de încălzire”, a dezvăluit Tudor Ionescu, pentru Click!

Care sunt cele nouă cupluri de vedete de la „Power Couple România – La bine și la greu”?

„Power Couple România-La bine și la greu”, noua emisiune prezentată de Dani Otil, va fi difuzată la Antena 1, la începutul anului 2024. Showul va testa relațiile a 9 cupluri de vedete, care vor fi supuse unor teste incredibile.

Emisiunea a fost filmată în Malta și este realizată după un format internațional de succes.

„ Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi. Cuplurile sunt puse în situații incredibil de diverse - fiecare situație e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poți să râzi în hohote. 

Una dintre noutăți constă și în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, așadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică. Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistență: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. 

Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Așadar, e totodată și un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor”, a spus Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările din Malta.

 Cele nouă echipe de vedete ce vor concura la „Power Couple”, sunt: CRBL și Elena Andreianu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Lino Golden și Delia, Cristi Iacob și Gabriela Iacob, Oana Matache și Radu Siffredi, Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu, Tudor Ionescu și Anamaria Stancu, Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina și Roxana Blenche și Cătălin Bucur

Cuplul desemnat câștigător poate obține premiul cel mare în valoare de până la 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net