De Crăciun, Tudor Ionescu de la Fly Project așteaptă pachetul cu bunătăți din Ardeal, trimis de părinți

Ultima actualizare:

Tudor Ionescu de la Fly Project (43 ani) va petrece sărbătorile în familie anul acesta. Artistul a mărturisit, pentru Click, ce pofte are de Crăciun și cât de mult așteaptă să primească bunătățile din Ardeal, de la părinții săi. Soția sa, Anamaria Ionescu (37 ani), a fost cea care, pasionată de design interior fiind, a decorat toată casă după ultimele tendințe de Crăciun.

De Sărbători stăm acasă anul acesta, sărbătorim în familie, iar Tudor pleacă la concerte imediat după Crăciun. Nu avem niște planuri deosebite, ne dorim să dormim, să ne relaxăm, să ne jucăm și să povestim împreună. De gătit, ca în fiecare an, gătesc și eu, și mama, facem cozonaci și salată boeuf, sper că reușesc să îi fac și prăjitura copilăriei lui Tudor, se numește Greta Garbo și e prăjitura pe care i-o făcea bunica lui. Ce este cel mai important, ne vom bucură de cei dragi alături”, ne-a povestit soția artistului, Anamaria Ionescu.

Evident că Ana a decorat toată casă, ea împreună cu ajutorul ei, mai nou, Ilinca (5 ani), au făcut împreună bradul, mult prea devreme dacă e să mă întrebi pe mine”, ne-a povestit și Tudor Ionescu. Artistul este un răsfățat pentru că soția lui se ocupă de toate treburile casei și nu doar gătește și decorează locuința dar Anamaria Ionescu s-a ocupat și de  procurarea cadourilor, jucând  astfel și rolul lui Moș Crăciun.

Eu ador Crăciunul dintotdeauna, ador să decorez casa și cu greu mă opresc să cumpăr decorațiuni. Îmi place să creez o poveste, o atmosferă magică în propria noastră casă, iar de când o avem pe Ilinca, mă bucur că mai e cineva la fel de încântat ca mine, pentru că Tudor nu e așa de entuziasmat. Pasiunea mea pentru a decora a devenit și jobul meu, la care nici nu simt că muncesc, deși implică multă muncă să creezi o poveste, să dai emoție unui spațiu, să îl personalizezi. Cât despre cadouri, eu mă ocup în fiecare an de procurarea lor. Anul acesta, Ilinca își dorește foarte mult o pisicuță adevărată, apoi am mai negociat și i-a scris Moșului că vrea una de pluș și o baghetă magică să o transforme”, ne-a mai spus Anamaria Ionescu.

Tudor Ionescu poftește la cârnați, caltaboș, slană și zacuscă

Chiar dacă a slăbit considerabil și este mereu atent la ce mănâncă, Tudor Ionescu are niște pofte speciale de Crăciun. „Abia aștept pachetul de la ai mei, din Ardeal, cu cârnați, caltaboș, slană, zacuscă și sper să găsim pâine bună, din aceea cu gust, pe care o găsești rar în orașe. Ana mi-a promis că se ocupă de salata boeuf și prăjitura Greta Garbo, deci mă declar fericit. De Crăciun voi fi cu ele, apoi plec imediat către Egipt, unde voi avea concert de Revelion, apoi pe 1 ianuarie sunt în Georgia și revin apoi în Egipt. Ne spunem la mulți ani pe Facetime, dar nu e ceva nou pentru noi”, a mai adăugat și Tudor Ionescu, artistul de la Fly Project.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net