INTERVIU Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project: “Dacă nu ne-a despărțit pandemia, nimic nu o mai poate face”

Ultima actualizare:

    Anamaria și Tudor Ionescu au o minune de fetițăfoto: Instagram
Anamaria și Tudor Ionescu au o minune de fetițăfoto: Instagram

Anamaria Ionescu (36 ani), frumoasa soție a lui Tudor, de la Fly Project (41 ani), a revenit la una dintre pasiunile ei, televiziunea, de această dată la "Vorbește Lumea", emisiunea de la ProTV. Ce spune Ana și cum se simte alături de Cove, dar și cum face față admiratoarelor soțului său, ea a povestit, într-un interviu exclusiv, pentru Click!

  • Click!: Ana, cum este revenirea în televiziune? Ți-ai reintrat în ritm? (n.r. în trecut a prezentat rubrica ”Meteo” de la Antena 1)

Anamaria Ionescu: Îmi era tare dor de ea. Ce să fac, am “microbul” ăsta în sânge. Îmi place mult. Ritmul ăsta nu se pierde niciodată. Dacă ai fost om de televiziune și ai făcut asta zi de zi, când revii la TV este ca și când te întorci acasă după o vacanță. Îți trebuie doar câteva clipe să realizezi că ești acasă, că acolo este locul tău și să te readaptezi la progamul pe care îl ai.


    Anamaria Ionescu, alături de Cove, la
Anamaria Ionescu, alături de Cove, la
  • Am înțeles că ai trecut recent prin mari emoții cu fiica ta, Ilinca. Cum se simte acum?

Din păcate, da. Cu două ore înainte de a merge la prima emisie, a trebuit să merg cu Ilinca la spital și s-o internez împreună cu bunica. A avut o enterocolită care nu a răspuns bine la primul tratament. Dar acum e bine, a trecut repede episodul. 

  • Cum îți petreci timpul cu Ilinca, ce faceți doar voi două?

De toate. O iau cu mine aproape peste tot. Cântăm, dansăm, povestim, ne jucăm, absolut de toate, ea are foarte multă energie și eu încerc să țin pasul cu ea. (n.r. Ilinca va împlini 4 anișori în august).


    Ana și Tudor Ionescufoto: arhiva personală
Ana și Tudor Ionescufoto: arhiva personală
  • Recent ai făcut 6 ani de căsătorie cu Tudor. Aveți peste 15 ani de relație, ați trecut prin multe, inclusiv printr-o pandemie, cum reușiți să vă mențineți relația funcțională și fericită?

Cu iubire. Am zis că dacă nu ne-a despărțit nici pandemia, nimic nu o mai poate face. Dacă te iubești, te respecți, te susții, îl înțelegi pe celălalt când trece prin diverse stări. Noi am trecut prin multe împreună și de fiecare dată am ieșit mai uniți din orice problemă, pentru că am făcut echipă, nu a stat fiecare în colțul lui.

  • Cum gestionezi  “relația” lui Tudor cu fanele, cu admiratoarele? Ești geloasă sau după atâta vreme te-ai obișnuit? A existat vreun caz în relația voastră în care s-a întrecut măsura și ai simțit că poate să vă dăuneze?

Nu am fost niciodată geloasă. Am avut și avem multă încredere unul în celălalt. A fost un singur caz în viața noastră care ne-a dăunat pe moment, dar ne-a apropiat pentru totdeauna. 


    Anamaria Ionescu este noua prezentatoare de la ”Vorbește lumea”, alături de Cove și gașca lui: Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofanăfoto: PRO TV
Anamaria Ionescu este noua prezentatoare de la ”Vorbește lumea”, alături de Cove și gașca lui: Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofanăfoto: PRO TV
  • Ai un stil vestimentar aparte. Cum îți alegi hainele, de unde îți place să îți faci cumpărăturile?

Mereu mi-a plăcut să fac combinații puțin diferite față de ce se poartă sau ce e la modă. Cumpăr de peste tot, dar recunosc că cel mai mult îmi place să merg în magazin, să probez, să simt haina. În ultimii ani o fac mai rar, dar și când o fac, mă uită Dumnezeu prin mall-uri. 

  • Unde plecați în vacanță? Cum vă alegeți vacanța? 

Anul ăsta vom merge o săptămână în Franța și una în Bulgaria. Recunosc faptul că abia aștept această vacanță. Și Tudor la fel. Suntem extrem de obosiți și avem nevoie de o mică pauză și puțină relaxare, să ne încărcăm bateriile, pentru ca să o luăm de la capăt. În Franța mergem pe Coasta de Azur, cu niște prieteni, și în Bulgaria la fel, deci anul ăsta am ales vacanțele împreună cu prietenii, însă nouă ne plac și destinațiile îndepărtate, ne plac și city-break-urile, orașul nostru favorit este Amsterdam, acolo ne-am duce săptămânal și nu ne-am satura.  Efectiv, atmosfera, oamenii, locurile sunt altceva.

  • Ce planuri ai pentru perioada următoarea? 

Am o vară destul de încărcată, ceea ce e bine. O să mă împart între evenimente, familie și cele două vacanțe plănuite. Așa cum v-am zis, mie îmi place ritmul ăsta alert, nu mi-ar plăcea să mă mut de pe o canapea pe alta sau să am un job static. Sunt o persoană dinamică, care non-stop vrea acțiune, chiar dacă uneori mai și obosesc, asta mă ține în priză și mă inspiră.

Citește și:

INTERVIU Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 kg și care sunt regulile lui de aur: "Mănânc o dată pe zi"

Tudor de la Fly Project a avut Covid. ”Soția și fetița nu au luat, deși locuim în aceeași acasă”

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net