INTERVIU Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 kg și care sunt regulile lui de aur: "Mănânc o dată pe zi"

27 iunie 2021
image
Tudor de la Fly Project pare o altă persoană după ce a slăbit 40 de kilogrameFoto: colaj Click!

Noua imagine a lui Tudor Ionescu de la Fly Project a fost o surpriză pentru toată lumea! Artistul a slăbit peste 40 de kilograme și a ajuns la greutatea de 63 kg, de la 104! Ceea ce este o mare realizare pentru el! Cum a reușit și cum se simte acum în pielea lui, ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

 • Tudor, e ceva să slăbești 40 de kilograme! Te simți mai bine acum în pielea ta, mai ușor, mai simpatic?

Clar mă simt mai bine, nu știu dacă mai simpatic, că nu mă gândesc la mine așa, însă mă simt bine. Eu am slăbit pentru mine, pentru sănătatea mea, nu din alt motiv.

 • Ai ajuns de la 104 kg, la 63! Care este secretul noului tău look! Ești alt om, cel puțin așa arăți!

Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. De anul trecut, de la începutul anului, mi-am propus să schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul și mi-am dorit să fiu mai sănătos, să slăbesc, să mă mișc mai ușor, iar perioada aceasta în care am stat mai mult acasă, m-a ajutat în acest sens, de a îmi pune lucrurile în ordine. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi.

 • Care sunt cele 5 reguli, să le spunem așa, pe care le respecți cu strictețe de când ai slăbit?

Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan și nici vegetarian convins, am ales pur și simplu, într-o zi, să nu mai mănânc carne. Nu beau sucuri în general, beau apă, multă apă, dar asta de foarte, foarte mult timp. Nu am niște reguli stabilite, pentru că nu sunt într-o cură de slăbire, dar mănânc mult mai puțin că înainte, pur și simplu așa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar să slăbesc mai mult decât mi-am dorit.

image
Înainte să se apuce de slăbitFoto: captură video
 • Ce îți lipsește din punct de vedere alimentar? La ce poftești acum cel mai des?

La mezeluri poftesc din când în când, dar nu atât de tare încât să mă facă să mănânc. Dacă într-o zi o să îmi fie poftă rău, am să mănânc fără să mă uit înapoi sau să mă gândesc de două ori. Nu știu dacă am o teamă să nu mă mai îngraș, am avut-o mult timp, că orice om care a fost gras mare parte din viață lui, însă acum nu știu dacă mai am gândul asta, dar nici nu îmi doresc să mai slăbesc. Ajunge. Aș vrea chiar să mai pun câteva kg.

 • Am înțeles că ai eliminat și carnea din meniul tău! Acum ce anume conține acesta și cum te răsfeți din punct de vedere culinar?

Da, așa cum spuneam, a fost o alegere de moment, care în capul meu atunci a fost o încercare, dar de atunci a trecut peste un an și lucrurile sunt la fel. Mă răsfăț cu orice mâncare bună, cu gust, chiar dacă nu are carne, la mine-i foarte important ca dacă mănânc ceva, să aibă gust, să nu fie fad și să îmi satisfac doar ideea că mănânc, fără să simt ceva. 

image
Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilogrameFoto: Instagram
 • Ce rol a avut Ana, soția ta, în toată această transformare spectaculoasă a ta? Te-a mobilizat și ea, a contat și părerea ei?

Normal. Ana este alături de mine în tot ce fac. Ea a încercat să mă mobilizeze de foarte mult timp, însă nu a fost chip, până nu am ajuns eu singur să mă setez în acest sens. Cred că fiecare decide pentru el și fiecare individ se poate motiva cu adevărat doar pe el însuși, ca să se întâmple un lucru de durată.

 • Ți-a spus vreodată Ana că ești gras și că ar trebui să iei atitudine, să mai slăbești?

Sigur, de multe ori, dar doar pentru că pentru ea sănătatea mea și binele meu contează foarte mult și încerca să facă totul ca să fiu bine. Decizia de a schimba ceva tot în mâna mea a stat și, evident, am avut sprijinul ei.

image
Tudor și Ana Ionescu sunt căsătoriți de șase aniFoto: Instagram
 • Cum te vedeai tu înainte, la 104, kg și cum îți place să te caracterizezi acum, la cele 63 de kile?

Eu nu mă vedeam diferit și nu mă văd diferit, eu sunt fix la fel din interior, de unde “mă privesc” eu, doar că acum îmi place că mă mișc mult mai ușor, că pot pune orice haina pe mine, că nu mai obosesc la fel. Mă simt bine. Diferența asta o simt.

 • Fetița voastră, Ilinca, este micuță! Oare ea a sesizat schimbarea look-ului tău?

Nu, e prea mică și subiectivă. Pentru ea sunt tatăl ei și atât. Cel mai bun, cel mai frumos, nu vede diferența, că ea așa mă știe cel mai mult, de când a mai crescut, nu își amintește cum eram când ea era foarte mică și, oricum, schimbarea a început fix când s-a născut ea și a continuat în toți acești 4 ani.

 • Pandemia a adus foarte multe lucruri rele, așa cum știm cu toții, ne-a blocat în case, ne-a oprit activitatea, oamenii au avut de suferit pe toate planurile. Noi, artiștii, am fost legați de mâini și de picioare, opriți brusc, dar am realizat încă o dată că mă adaptez foarte repede, am încercat să caut soluții, să mă mobilizez, pentru că Fly Project nu putea sta pe loc. Am o echipă, un studio, de care trebuia să am grijă, chiar și în perioada asta. Am stat doar în prima parte din situația de urgență acasă, apoi am început să mergem la studio. Am compus foarte mult, pentru Fly Project și pentru alți artiști, cât nu am avut timp până acum în ani, pentru că eram non stop pe drum, în concerte.

Legat de familie, și aici am văzut partea bună, că am putut să stau mai mult cu Ana și cu Ilinca, mai ales că Ilinca nu ajungea să mă cunoască sau să avem timp să stăm împreună, să povestim, dacă nu era perioada asta. Nici cu Ana nu am stat atât de mult în 16 ani, de când suntem împreună. Ce e bine e că am descoperit că ne suportăm și așa, că ne place în continuare la fel de mult unul de altul, cu bune și rele. 

 • Are și ea ureche muzicală? Te moștenește?

Da, are. Deocamdată dansează și îi place foarte mult să asculte muzică. Vom vedea.

 • Unde vrei să îți duci fiica și soția, în prima vacanță de după pandemie?

Prima vacanță o să fie în iulie, pe Costa de Azur. Abia o așteptăm.

 • Ce planuri “fierbinți” are Fly Project pentru vara asta? $reperio-raw:%22%3Ciframe%20allow%3D%5C%22accelerometer%3B%20autoplay%3B%20clipboard-write%3B%20encrypted-media%3B%20gyroscope%3B%20picture-in-picture%5C%22%20allowfullscreen%3D%5C%22%5C%22%20frameborder%3D%5C%220%5C%22%20height%3D%5C%22350%5C%22%20src%3D%5C%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2F0WpMF3qV3hA%5C%22%20title%3D%5C%22YouTube%20video%20player%5C%22%20width%3D%5C%22600%5C%22%3E%3C%2Fiframe%3E%22$

Fly Project are multe piese pe care abia așteaptă să le împartă cu oamenii, deocamdată Millerba este prima piesă de care îmi doresc să se bucure oamenii, să o fredoneze cât mai repede în concerte.

Lucrăm intens și la următoarele, dar focusul este pe Millerba în vara aceasta. Am lansat și niște merchandise fresh cu Millerba și urmează și alte lucruri, pe care le păstrez supriză, și pe care oamenii le află sigur pe Instagram și Facebook, de pe conturile oficiale Fly Project. Îi aștept acolo și cu un subscribe pe canalul de YouTube, să asculte primii tot ce apare nou.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg