Tudor Ionescu de la Fly Project și-a întrerupt turneul din Italia. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie

#Exclusiv Click!

Tudor Ionescu (43 de ani) de la Fly Project a avut un motiv întemeiat să își întrerupă turneul din Italia.

Fiica lui, Ilinca, singurul său copil, a împlinit 6 ani și a avut parte de o petrecere ca în povești, așa că tăticul ei artist nu putea nicicum să lipsească. Tudor a venit în țară doar câteva ore, special pentru ziua de naștere și petrecerea Ilincăi, care a împlinit 6 ani pe data de 1 august.

„Sunt în turneu, toată săptămâna am fost în Italia, dar m-am întors în țară doar câteva ore, special pentru ziua Ilincăi. Țin foarte mult să fiu alături de ea în momente importante, atunci când este posibil, chiar dacă implică eforturi, pentru că și așa sunt foarte mult timp plecat. Pentru ea, sunt momente care vor rămâne amintire toată viața și vreau să fiu acolo, am realizat cât de mult contează pentru ea. Acum sunt înapoi la treabă, am ajuns deja înapoi în Italia, am încă un concert și apoi turneul continuă” a povestit Tudor.

Ziua Ilincăi a fost organizată integral de Anamaria Ionescu, soția artistului, care este designer de eveniment, și care face magie din orice spațiu. Iar acum, pentru ziua fiicei sale, s-a întrecut pe sine. A realizat un adevărat tărâm al copilăriei, cu temă marină, sirene, totul în culorile mării, foarte multe baloane și o curte transformată într-un loc de basm, prin care copilașii au alergat cu picioarele goale în iarbă. 

„Nu există iubire mai mare pe planeta asta. La mulți ani sănătoși, dragoste!”, i-a transmis fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 fiicei salei.

De altfel, Anamaria Ionescu a fost responsabilă și cu decorul de la petrecerea fiicei lui Mihai Morar,  Roua Morar, la împlinirea celor 4 ani ai săi.

Visează la câteva zile de vacanță în doi

Tudor și Anamaria Ionescu sunt căsătoriți de 8 ani și împreună de 18 ani și au o frumoasă relație. Cei doi soți și-ar dori și o vacanță de cuplu și speră la câteva zile de relaxare și în doi. Până atunci însă, ei au avut o vacanță în 3, alături de fiica lor și de niște prieteni, în Ostuni, Italia, într-un loc foarte frumos și ușor izolat, fără semnal la telefon, unde au stat la piscină, s-au relaxat și au petrecut timp împreună. Însă Tudor a plecat și de acolo mai devreme, pentru a-și continua turneul cu un concert în Uzbekistan.

Programul lui Tudor Ionescu de la Fly Project este foarte încărcat în vara aceasta, având multe concerte, sesiuni, filmări de videoclip, nu are zile libere mai deloc, dar speră măcar la un city break înainte sosirea toamnei, care se anunță la fel de încărcată pentru artist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net