Ce petrecere frumoasă a avut de ziua ei fetița lui Tudor Ionescu de la Fly Project! De ce s-au îngrijorat părinții!

Ultima actualizare:

Tudor Ionescu (42 ani) de la Fly Project e un tătic fericit. Fetița lui și a soției sale, Ana, împlinește 5 ani pe 1 August așa că i-au aniversat ziua de naștere în avans.

Ce petrecere frumoasă a avut de ziua ei fetița lui Tudor Ionescu
Ce petrecere frumoasă a avut de ziua ei fetița lui Tudor Ionescu

Ilinca a fost fericită pentru că a avut mai mulți invitați la petrecere și un superb tort cu personajul ei preferat din desene, Elsa. Evenimentul a fost organizat în aer liber iar la final părinților le-a fost teamă să nu plouă.

Citește și: Despărțire-bombă! Dan Deneș, afară din trupa Fly Project. Tudor Ionescu: ”E ca în căsnicie”

Anul ăsta am reușit să ne organizăm din timp cu petrecerea de ziua Ilincăi. Am făcut-o cu câteva zile înainte, pentru a mai prinde câțiva copii în București. Anul trecut nu am reușit s-o petrecem pentru că toată lumea era în vacanță. De data aceasta am avut mai mult noroc. De ziua ei, pe 1 august vom fi în vacanță și o vom serba încă o dată, dar în familie.

A fost o petrecere reușită, toată lumea s-a distrat, chiar dacă nu am reușit să decoram locul fix așa cum ne-am propus. Știți că ador să decorez, însă a fost mai dificil acum, nu ne-a lăsat vântul, care s-a pornit destul de puternic mai ales spre seară. Însă ploaia nu a venit, a picurat puțin la final, astfel încât am putut să ne bucurăm de aer liber și cei mici au putut să alerge și să se joace fără probleme”, ne-a declarat pentru Click! Anamaria Ionescu.

Vezi și: Tudor de la Fly Project a avut Covid. ”Soția și fetița nu au luat, deși locuim în aceeași acasă”

«La noi în familie fiecare știe ce face bine»

“Eu, ca de fiecare dată, îi predau ștafeta Anei pentru petreceri, evident că ne sfătuim pentru tot ce urmează să facem, însă ea se ocupă de organizare și decor și absolut toate detaliile evenimentului. La noi în familie fiecare știe ce face bine și ne lăsăm să facem ce știm mai bine.

Vezi și: Decor de poveste în casa lui Tudor de la Fly Project. Soția lui, Anamaria, s-a ocupat de tot

Până la urmă, Ana a ales să facă un business din asta, așadar e clar că ea este expertă în evenimente și decorațiuni. Petrecerea Ilincăi a ieșit bine pentru că am fost între prieteni, cu o atmosferă relaxată, iar nouă așa ne place. Ana a fost un pic agitată la final, să nu vină ploaia până vine tortul, să nu strice vântul decorul…”, ne-a spus pentru Click! și artistul Tudor Ionescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net