Despărțire-bombă! Dan Deneș, afară din trupa Fly Project. Tudor Ionescu: ”E ca în căsnicie”

25 mai 2021
image
Dan Deneș și Tudor Ionescu

Pandemia a dus la un divorț și în muzica românească! Trupa Fly Project a rămas fără unul dintre membri. Este vorba de dj-ul Dan Deneș, care nu mai face parte din proiectul Fly Project. Anunțul bombă a fost făcut chiar de către celălalt membru al trupei, Tudor Ionescu.

Vestea că cei doi au luat-o pe drumuri separate a luat prin suprindere pe toată lumea, dată fiind prietenia pe care cei doi au afișat-o de-a lungul anilor. Trupa Fly Project cânta în formula Tudor Ionescu-voce și Dan Deneș – dj de 16 ani, încă de la înființare. „E simplu. Dan... de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe cărări diferite, după atâția ani. Se întâmplă, ca în căsătorie, ca în căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu piesă nouă. Sunt în industria muzicală de vreo 16 ani, din 2005”, a spus Tudor Ionescu, la o emisiune tv.

Tudor a lansat piesă nouă

Trupa Fly Project va merge mai departe de acum înainte doar cu solistul Tudor Ionescu, care a și lansat o nouă piesă. De altfel, Tudor Ionescu a înregistrat singur, pe pandemie, mai multe piese. „Am numărat piesele pe care le am. Toată lumea le-a transformat în HIT-uri. Sunt cel puțin unul pe an. Anul trecut am lucrat mult mai mult, că am avut timp să stăm mult mai mult în studio și am făcut foarte multe piese pentru Fly Project, dar și pentru alți artiști”, a mai spus solistul.

Fly Project a debutat pe piața muzicală în 2005, cu piesa „Raisa”, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România. Formația a devenit populară prin piese cum ar fi: "Mandala", "Goodbye", "Musica" și "Back In My Life", „Brasil”, „Tenerife”, „Get Wet’ sau „Toca, toca”.

Citește și:

Tudor de la Fly Project a avut Covid. ”Soția și fetița nu au luat, deși locuim în aceeași acasă”

Secretul căsniciei Aneimaria și a lui Tudor de la Fly Project: „Nu suntem pupăcioși!”

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg