Cosmin Natanticu și soția, pregătiți să devină părinți. Cei doi își doresc gemeni: „O misiune cu care venim pe pământ”

#Exclusiv Click!

Cosmin (43 de ani) și Eliza Natanticu (33 de ani) formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc după zece ani de iubire și cinci ani de căsătorie! Cei doi sunt mereu puși pe glume și pare că știu că au găsit remediul perfect pentru a trăi fericiți fără ca problemele să îi răvășească. Contactată de Click!, actrița ne-a mărturisit că atât ea cât și partenerul său de viață își doresc foarte mult să devină părinți de gemeni.

„Clar ne dorim să fim părinți însă subiectul acesta este unul destul de sensibil, eu sunt deschisă și vorbesc despre asta însă sunt persoane care pot avea diferite probleme și poate că nu se simt ok să deschidă acest subiect. Noi suntem sănătoși și nu avem probleme, mulțumim divinității și cred că bebelușul va veni exact atunci când trebuie. Cred că fiecare avem o misiune personală pe care o avem de dus la bun sfârșit, o misiune cu care venim pe pământ și pe care o primim de la Dumnezeu, iar eu cred că dacă nu am primit darul de a fi părinți înseamnă ca avem o altă misiune și fără a pune presiune pe noi ne lăsăm în voia sorții dacă e să fie să fim părinți sau nu, nu ține de noi ci de Dumnezeu”, a declarat pentru Click! Eliza Natanticu.

Visează la familie numeroasă

Soția lui Cosmin Natanticu, Lizi, așa cum o alintă simpaticul comediant, ne-a mai dezvăluit că nu își dorește doar un singur copil:

„Suntem prinși la moment cu proiecte și suntem recunoscători pentru asta, mi-am propus să mă axez pe carieră și dacă va fi să ne binecuvânteze Dumnezeu cu un copil sau doi pentru că eu îmi doresc gemeni așa să fie”.

Click! spune

Eliza Natanticu este o actriță și o cântăreață, care este pe val la ora actuală. Blondina a participat la show-ul Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul X Factor, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net