Alin Oprea și Medana, ofertați la „Asia Express”! De ce au refuzat să meargă în cuplu: „Am avut o problemă....”

#Exclusiv Click!

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, a dat din casă și ne-a dezvăluit că a refuzat participarea în cuplu la „Asia Express” (Antena 1). Medana încă are probleme în ce privește notorietatea de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman, Alin Oprea.

Medana și Alin Oprea au avut parte de o nuntă de vis, weekendul trecut. Peste 500 de persoane din showbiz au vrut să le fie aproape, iar artiștii s-au bătut pe microfon la nunta anului.

Mireasa Medana a lansat un volum de poezii de dragoste și a și cântat pentru soțul ei. Medana ne-a mărturist că este pentru prima oară când face asemenea gesturi în public.

La începutul relației ei cu Alin Oprea, aceasta a avut ceva probleme cu popularitatea imensă de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman. A refuzat chiar și apariția la show-uri tv remunerate pe bani grei, precum „Asia Express” și nu numai.

Medana: „Am avut o problemă cu notorietatea lui”

Am fost invitați la <<Asia Express>> în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el.

Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public”, a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

"America Express" va începe în curând la Antena 1 Sursa: Click!
"America Express" va începe în curând la Antena 1 Sursa: Click!

„America Express", în pericol! Concurenții au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiț

Noul sezon al show-ului „America Express” stă să înceapă în curând la Antena 1. Pentru această ediție concurenții au filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, locuri care s-au dovedit , însă, a fi extrem de periculoase.

Prin urmare, Mona Segall, producătoarea emisiunii, ar fi anunțat că nu va mai exista „America Express” și că intenționează să se reîntoarcă la formatul vechi, „Asia Express”. Conform surselor din Antenă, concurenții și staff-ul, s-ar fi confruntat cu probleme grave de securitate, la actuala ediție.

Mai exact, unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie, în timp ce altii au fost chiar jefuiti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net