Alin Oprea și Medana, primul interviu după nunta anului: „Am plâns ca un copil, ni s-au tăiat picioarele!” Imagini exclusive cu cei doi în fața altarului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O nuntă festival, nunta anului! Așa și-a dorit-o Alin Oprea, așa a și fost! Solistul trupei Talisman s-a căsătorit religios, în weekend, cu frumoasa lui soție, Medana. Nu mai puțin de zece perechi de nași, peste 500 de invitați de seamă, printre care cei mai importanți artiști ai scenei românești, și trei torturi spectaculoase, totul într-un decor de vis!

Nunta a început vineri, 15 septembrie, cu o ceremonie religioasă fastuoasă. Medana și Alin Oprea și-au jurat credință și iubire eternă, în prezența a zece perechi de nași: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Invitații au asistat la un moment solemn: Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin, de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența Sa Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția.

Cățelul Hugo a adus verighetele!

Click!: Medana și Alin, o nuntă fabuloasă! Care au fost momentele care v-au emoționant cel mai tare, pe fiecare în parte? A fost nunta pe care ați visat-o toată viața?

Medana: Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate fumos.

Gheorghe Turda a ieșit din spital, cu bilet de voie, pentru ca să cânte la cununia religioasă!

Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie și a venit să cânte din spital o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector.

Click!: Alin, cum te prinde noul statut de bărbat însurat?

Alin Oprea: Mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu, un bărbat împlinit și un artist iubit de către public. Statutul de bărbat însurat este cel care mă reprezintă, eu fiind un familist convins. Având alături de mine soția mult dorită, soția visurilor mele, spun cu mâna pe inimă că este o onoare să fiu soțul unei femei care știe să fie femeie.

Alin Oprea: „Ni s-au tăiat picioarele la toți”

Click!: Au existat și momente la care ați plâns?

Alin Oprea: Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep. Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una!

Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă. Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima da am crezut că e făcătu, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi fa surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!

Medana: Am avut multe momente emoționante. Ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor, lansarea primului volum de poezii, premiat de către domnul doctor Victor Constantin Măruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor în cadrul Festivalului Literar Internațional cu premiul pentru debut în poezie „Cornelia Caragea”, prezentat de doamna editor Nadia Farcaș de la Editura Ecou Transilvan.

Click!: Ați avut trei torturi spectaculoase. O adevărată desfășurare de forțe...

Alin Oprea: Prezentarea tortului a fost făcută la piscină, cu elemente de pirotehnie specială. Au venit două torturi enorme, pe dreapta și pe snga, iar pe centru a apărut un tort din cer, cu o tiroliană, iluminată cu leduri, simbolizând caracterul transcendental al iubirii noastre, care vine din cer, nu de pe Pământ. Pentru asta îi mulțumim lui Nicușor Stan, patronul de la Ambasad’ Or, care a avut un aport deosebit la această nuntă de vis.

Medana, superbă în rochia de mireasă creată de Sonia Trifan 

Click!: Medana, ai avut două rochii de mireasă. A doua, cea de prințesă, a atras atenția în mod special...

Medana: Ambele rochii au fost creațiile Soniei Trifan. E fenomenală. A muncit enorm la ambele rochii și a ieșit ceva de vis. Alina Bedeleanu make-up artist, profesor și fondator al Scolii de machiaj prostetic, s-a ocupat de machiajul meu care a fost superb, iar Monik Styles fondator Monik Styles Academy, trainer Internațional în domeniul coafurilor, este numărul unu în România.

„Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă”

Click!: Au fost foarte mulți artiști la nunta voastră. Parcă am asistat la un festival. A cântat toată lumea până la urmă?

Medana: Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Cei care ne-au iubit și ne-au prețuit au fost acolo: Mirela și Elvis Năsturică (care au fost și nași), Mindora, Daniela Gyorfi, Julia Chelaru, tenorii Alin Stoica, Adrian rcan și Mihai Napu, Mioara Velicu, Anca Țurcașiu, Gigi Gheorghiu, Cristi Dules, Radu Pietreanu, Axinte, Angela Rusu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu (care ne-au fost și nași), Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu, Morris, Kamara, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, Vasilică Ceterașu, Maria Petchescu, Ionela Moruțan, Englezu, etc.

Un alt moment emoționant a fost întâlnirea mea cu prietene de suflet, tare dragi mie, pe care nu le-am văzut de foarte mulți ani, una dintre ele fiind Comelli Ana, venită din Italia, special pentru nunta mea, căreia îi mulțumesc din suflet. Mitre Mina cu soțul Marius și Simona cu soțul Ciprian, care au venit din Spania, Simona Rotaru, din Germania, Nadia Kovacsz, din Oradea, Brigitte Selegean din Arad.

Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net