Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție și în România! Imagini în premieră de la evenimentul organizat în mare secret

După cununia cilvilă surpriză din Italia, Cătălina Grama (alias Jojo) și Paul Ipate, au făcut o nuntă ca-n povești și în țară, cu rudele, colegii și prietenii foarte apropiați.

Cătălina Grama, alias Jojo, a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă, de data aceasta în România. Actrița și soțul ei, Paul Ipate, au făcut o cununie civilă surpriză, în urmă cu câteva săptămâni, în Italia, la Puglia, locul de vacanță de care s-au îndrăgostit în urmă cu un an de zile. În Italia, le-au fost alături doar nașii și câțiva prieteni italieni, care au organizat evenimentul.

Reîntorși în țară, cei doi proaspeți însurăței au decis că este cazul să facă o nuntă mare și în România, unde și-au invitat prietenii, colegii și rudele aporopiate.

Jojo, a patra rochie de mireasă!

Jojo a îmbrăcat cea de-a patra rochie de mireasă, spectaculoasă și aceasta. Nunta în aer liber a avut loc luni seară, într-un loc de vis din afara Bucureștiului, mai precis într-un hambar, și a fost făcută în mare secret.

Doar Monica Anghel s-a dat de gol, pe contul ei de socializare, și a anunțat că este  pregătită pentru marele eveniment, urându-le porumbeilor „Casă de piatră”.

Jojo și Paul le-au pus în vedere, de altfel, invitaților să nu posteze nici ei imagini de la nuntă, însă câțiva dintre apropiați au mai scăpat, pe conturile de socializare, câte un filmuleț cu dansul mirilor sau de la tăierea tortului de patru etaje.

Printre vedetele invitate la nuntă s-au numărat Monica Anghel cu soțul ei, dar și Toni Grecu, cu care Jojo a fost colegă la „Divertis".

De altfel, Jojo și Paul Ipate au preferat mereu discreția în ce privește evenimentele importante din viața lor. Și cununia civilă din Italia s-a făcut tot în mare secret, mireasa postând fotografii de la fericitul eveniment, pe rețelele de socializare, câteva zile mai târziu.

Au făcut cununia civilă în Puglia

La începutul lunii august, Jojo (42 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit civil cu actorul Paul Ipate (38 de ani), în vacanța petrecută în Puglia. Actrița a dat atunci vestea pe contul ei de socializare, unde a și postat o serie de poze de la cununia civilă, eveniment care a avut loc într-un peisaj mirific, în Puglia.

Sub poze, actrița a scris și un mesaj emoționant!

Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, a spus actrița, pe contul său de Instagram.

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut, în urmă cu 9 ani, chiar pe platourile de filmare, iar prima lor scenă jucată împreună a avut loc în...dormitor.

Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”, spunea Jojo, pentru Viva, motivând astfel de ce au amânat atât de mult căsătoria.

Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani și Zora, care a împlinit 5 ani, fiica ei și a lui Paul Ipate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net