Acuzații grave la adresa producătorilor de la „ Asia Express”! Lia Bugnar îi face praf: „Dansezi cum vor ei. Ești un cobai”

La trei ani de la participarea la „Asia Express”, Lia Bugnar face acuzații grave la adresa producătorilor celui mai vizionat  show de la Antena 1, la acest moment. Fosta iubită a lui Anghel Damian a făcut dezvăluiri șocante din culisele emisiunii. S-a simțit fix ca un cobai pus să danseze în fața camerelor de luat vederi, pentru audiență. 

Lia Bugnar (54 de ani) a făcut echipă cu actrița Maria Buză în cel de-al treilea sezon de la „Asia Express”(2020). Cunoscuta scenaristă și regizoare s-a bucurat, însă, la ieșirea din competiția, desfășurată la acel moment în Asia și nu în America, din cauza probelor extrem de dificile, dar, mai ales, al modului în care producătorii show-ului le-au tratat pe ea și pe Maria Buză

De altfel, la difuzarea show-ului pe tv, Lia Bugnar nu a putut nici măcar să privească. 

La trei ani de la participarea în emisiune, scenarista vine cu acuzații grave la adresa producătorilor show-ului, unde consideră că a fost pe post de cobai!

Lia Bugnar, dezamagită la maxim de „ Asia Express”

„De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon. 

Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul.

Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu”, a dezvăluit scenarista, în podcastul “E vremea mea”. 

„Te-ai dus acolo, ești un un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”

Lia Bugnar și Maria Buză au trecut prin multe situaţii limită în concurs și au constat cu stupoare că acestea nu au fost difuzate. Dintr-o emisiune de patru ore, Lia şi colega sa au apărut doar 7 minute şi 20 de secunde pe ecran. 

Actrița acuză și faptul că producătorii difuzează cu precădere imagini scandaloase, care îi pun pe concurenți în posturi cu totul nefavorabile, doar pentru a atrage cifre mai mari de audiență. Prin contract, aceștia sunt filmați timp 16 ore non-stop și nu au dreptul să comenteze sau să cenzureze în vreun fel apariția lor în show.

„ Aveau posibilitatea să facă asta pentru că ne filmau 16 ore pe zi.

În alea 16 ore tu-mi găsești vreo 600 de mutre nefericite, mai ales când stai atâta în soare și le pui unde vrei tu. 

Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat să ne gândim, am tras de timp, am semnat contractul intr-o lună, am stat foarte mult ca să încercăm să ne luam niște măsuri. Nu poți să-ți iei nici o măsură!

Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rău. Filmul se face la final, acasă!”, a mai spus revoltată scenarista. 

Nu l-a lăsat nici pe Anghel Damian să se uite la emisiune

În momentul difuzării show-ului, Lia Bugnar i-a interzis până și iubitului ei de atunci, Anghel Damian (32 de ani), să privească la tv imaginile cu ea. 

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și posta pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călău, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. 

În ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în această primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut.

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urmă de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo două emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toată Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. 

Nu pot să-mi forțez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a scris, la momentul difuzării show-ului, Lia Bugnar pe Facebook.

Lia Bugnar și Maria Buză, eliminate rapid din competiție 

Lia Bugnar şi Maria Buză au format una dintre echipele participante în sezonul 3 de la „Asia Express". Din păcate, cele două au fost eliminate rapid din competiție. Nico şi fiica ei, Alexandra, au părăsit primele competiţia, le-a urmat Alex Velea şi Mario Fresh, iar apoi Lia şi Maria. 

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au câştigat atuncj show-ul și s-au întors acasă ch marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net