Lia Bugnar, terminată după despărțirea de Anghel Damian: „M-au călcat în picioare. Ziceau că m-a lăsat că-s mai bătrână”

Lia Bugnar (54 de ani) a recunoscut că despărțirea de Anghel Damian a pus-o la pământ, pentru o perioadă bună de timp. Scenarista a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre acele momente, în care s-a simțit hărțuită și călcată în picioare. S-a spus atunci că l-a pierdut pe Anghel Damian din cauza diferenței foarte mari de vârstă dintre ei! Lia Bugnar are, însă, o atenționare pentru rivala ei, cu mult mai tinerică, Theo Rose.  

Anghel Damian (32 de ani) și Lia Bugnar (54 de ani) au avut o relație de 9 ani de zile, însă aveau să se despartă în urmă cu un an. Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o pe Lia Bugnar, iar, în vara anului trecut, acesta a începea o relație cu cântareața Theo Rose (26 de ani), cei doi devenind și părinții unui băiețel, în vara acestui an, mai precis pe 14 iunie. 

Momentul despărțirii a fost unul devastator pentru Lia Bugnar. Cunoscuta scenaristă și regizoare s-a abținut atunci să vorbească deschis despre dureroasa despărțire, ea având de înfruntat gura lumii slobodă, care s-a grăbit să o catalogheze drept „prea bătrână” pentru Anghel Damian. 

I s-a spus atunci, verde-n față, că a fost lăsată de fostul iubit pentru mult mai tinerica Theo Rose, care i-a și oferit acestuia posibilitatea să devină tătic cât mai repede. 

Lia Bugnar: „Niciodată nu a fost vorba de vârstă”

Prezentă în podcastul „ E vremea mea”, cunoscuta regizoare a rupt tăcerea despre motivele despărțirii de Anghel Damian, dar și despre calvarul prin care a trebuit să treacă în acele momente, când toată lumea o arăta cu degetul și era împotriva ei. 

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. 

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, și-a început regizoarea mărturisirile, în podcastul „E vremea mea”. 

Lia Bugnar: „Reacția oamenilor e canibală! Era un tribunal!”

Lia spune că reacția oamenilor, care au judecat-o în acel momente în fel și chip, a durut-o aproape mai tare decât despărțirea în sine. 

Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: <<da, pentru că este bătrână!>>

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. 

Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : <<ce faci Lia >>, eu ziceam direct: <<sunt praf!>> Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai spus scenarista. 

Atenționare pentru Theo Rose? „Nici nu știu dacă vreodată m-am înțeles mai bine cu Anghel decât în acest moment!”

Lia Bugnar a reușit, până la urmă, să treacă peste separarea de Anghel Damian. Cei doi au, în acest moment, o relație foarte frumoasă și destul de apropiată. 

Regizoarea i-a transmis, printre vorbe, și o atenționare actualei partenere de viață  a fostului ei iubit, Theo Rose. 

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea.

Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut, am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât în acest moment! “, a adăugat Lia Bugnar. 

Click! spune 

Născută pe 4 ianuarie 1969, Lia Bugnar este bucureșteancă. Ea s-a făcut remarcată în lumea artistică prin talentul ei ca dramaturg, scenarist, regizor, dar și ca actriță și scriitoare.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu, în anul 1995. 

Printre cei mai cunoscuți actori distribuiți în piesele Liei Bugnar se regăsesc: Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Irina Antonie, Cătălin Babliuc, Ofelia Popii, Radu Iacoban, Ana Ularu, Maria Buză, fostul iubit Anghel Damian și Istvan Teglas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net