Maria Buză, hărțuită continuu pe Facebook, după ce a pierdut contul de pe rețeaua de socializare. „Se publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea mea"

Maria Buză se plânge de faptul că pagina ei de Facebook a fost spartă în urmă cu doi ani.  Artista spune că de atunci cazul său nu a fost soluționat, în urma numeroaselor solicitări făcute la Poliție și DIICOT. Ba mai mult, în ultima perioadă, cei care i-au spart contul au postat imagini indecente și reclame dubioase în numele ei. Artista le cere acum ajutor fanilor, scrie paginademedia.ro.

Maria Buză jpeg

Când i-a fost spart contul Mariei Buză

„Prima dată am scris la Facebook în luna ianuarie 2022, unde am primit de la Concierge Support mesaje de tipul «mai studiem, revenim noi către dvs, între timp iată care sunt recomandările pentru a nu vi se mai fura pagina pe viitor». De atunci şi până acum am făcut zeci de sesizări, iar rezultatul îl vedeţi”, a declarat Maria Buză pentru paginademedia.ro.

Maria Buză: „Am făcut numeroase raportări la Facebook"

Maria Buză a înfiinţat acum zece ani pagina care îi poartă numele. „Până acum am făcut numeroase raportări la Facebook, cu ajutorul mai multor prieteni care au acces direct la asistenţa prin live chat. Deşi am furnizat toate datele pe care mi le-au cerut, inclusiv copia buletinului de identitate, nu s-a rezolvat absolut nimic”, a spus Maria Buză.

„Sunt doar un artist la mâna unor escroci"

„De fiecare dată, la fiecare sesizare, am luat-o de la început cu toată povestea, însă în zadar. Nu li s-a părut dubios că o pagină a unui artist român, creată în România, este brusc administrată din Asia şi publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea artistului. Cât despre sesizarea noastră la Poliţia Română, suntem la doi ani de la depunerea plângerii şi aşteptăm să fim contactate de DIICOT. Rapid, nu? Dacă aş avea succes în această speţă, v-aş spune şi reţeta succesului, însă deocamdată sunt doar un artist la mâna unor escroci ai internetului”, a mai spus Maria Buză.

Cine este Maria Buză

Maria Buză s-a născut pe data de 26 februarie 1969, București. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. De asemenea, aceasta este și cântăreață. A urmat studiile primare la Școala nr. 92 din București. În anul 1997, Maria a absolvit „Academia de Teatru și Film” din București, clasa profesorului Gelu Colceag.

Încă din copilărie, aceasta avea o pasiune pentru muzică și dans. Își dorea să ajungă balerină, dar părinții nu aveau posibilitățile materiale necesare. La un moment dat, au strâns suficienți bani și au înscris-o la Școala populară de artă unde a făcut balet doi ani și apoi dansuri populare. Maria Buză este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Andrei.

Maria Buză a renunțat la traiul în București și a ales să se mute la țară

Într-un interviu acordat publicației Cancan, artista a explicat cum de a ajuns să decidă să se mute departe de agitația orașului. „Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare", declara artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net