Pepe, un tătic model pentru familia lui! Artistul, dezvăluiri despre sezonul 20 al show-ului „Te cunosc de undeva”: „Sunt tare mândru de ei!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva! a avut premiera sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul transformărilor a început în forță și a fost mult așteptat iar Pepe, prezentatorul emisiunii ne-a povestit cât de frumos o să fie și cât de bine se simte la filmări, alături de colegii săi, dar și ce tătic implicat este la el acasă! Click! a aflat detalii de culise chiar de la Pepe, pe care l-am întâlnit la petrecerea pentru avanpremiera sezonului 20.

Pepe, cum este sezonul 20 „ Te cunosc de undeva"?

Sezonul 20, da! E mișto! Ca de fiecare dată oameni cu care mă cunosc foarte bine, oameni noi în proiect, mereu vin și cei care au mai fost, mă bucur tare mult să fim din nou pe placul telespectatorilor, asta e cel mai important, ne așteaptă, am primit o mulțime de mesaje!

Toată lumea a lăudat sezonul ăsta că ar fi unul dintre cele mai bune!

Fiecare sezon în parte a avut frumusețea lui și sunt sigur că următorul e și mai bun decât ăsta și tot așa! E diferit, eu știu de la mine, de când eram concurent. Indiferent câte personaje faci, în momentul în care intri din nou pe scenă și schimbi alt personaj, ai aceleași emoții, ai aceeași caterincă și poftă de viață și te distrezi pe seama colegilor sau te bucuri pentru performanță și emoțiile lor. E frumos, nu e competiție, e o distracție!

Ai voie să ai preferați? Îți place cineva anume dintre concurenții de acum?

Depinde. Mie îmi plac mulți, așa, ca artiști, și îmi plac foarte multe transformări ale lor de până acum, nu am voie să le spun, dar evident că Shift și Connect-R, Romică Țociu și Paula Chirilă. Îmi plac mult fetele, Barbara și Bella Santiago, acum i-aș enumera pe toți,  au făcut istorie nebunii ăștia doi de Emi și Cuza și sezoanele trecute, și Liviu și Jo au făcut istorie, adică sunt buni toți!

Tu ai participat de atâtea ori în acest show al transformărilor spectaculoase, ți-e dor să mai fi concurent? Deși acum ești la alt nivel, de prezentator!

Nu aș mai vrea să fiu concurent, deja e mult să mă mai întorc în timp! Am făcut istorie ca și concurent după atâtea sezoane de participare, după atâtea premii obținute și atâtea personaje mișto. Nu că s-au terminat personajele, dar sunt și alții care ar putea și pot să o facă!

Dar personajul tău preferat din toate cele pe care le-ai făcut până acum, la Te cunosc de undeva, care a fost?

Mi-e greu să aleg, pentru că sunt total diferite, nu ai cum să compari niciodată Jordi cu Scatman John sau pe Joe Cocker cu altcineva. E greu!

Ai scos o piesă nouă cu Nico. Cum este această colaborare, două voci puternice...

E o colaborare cât se poate de elegantă și e o piesă cât se poate de profundă și de mișto și cred că asta îmi spune cumva calitatea muzicală, și mă bucur tare mult că Nico a putut să facem acest duet. Suntem două voci care au rezistat în timp și nu e vorba ca putere, ci de respectul pentru artă pe care o facem și ne bucurăm tare mult că am reușit să facem această colaborare și să bifez, cumva, cu oameni dragi genul ăsta de colaborări care rămân în timp, cu care te mândrești, care înseamnă performanță și o plăcere!

Copiii cum sunt?

Copiii sunt bine, foarte bine!

Micuțul Pepe ce mai face, ce boacăne?

E acasă! În timp ce făcea baie, am fugit! (râde)

Maria am văzut că este în continuare la handbal!

Da și va fi mult timp de acum încolo, pentru că e de performanță! Rosa e cu scrima și cu pianul, cu muzica și cu canto. E foarte bine! Sunt tare mândru de ei!

Pe Junior am văzut că îl bagi cu tine la box, în mansardă!

Pepe face înot în momentul de față. Mai târziu va trece prin toate sporturile importante. Asta cu boxul, mai târziu.

Tu mai ai timp pentru tine, mai faci sport?

Azi am fost la sport, dar sunt extrem de obosit pentru că aseară (n.r.: joi seară) am avut filmări până la unu noaptea și m-a trezit Pepe la ora 7 dimineața și, pentru că a trebuit să o duc pe Yassy, pentru că a avut puțină treabă, m-am dus și eu la sală, altfel nu aș fi ajuns pentru că eram prea obosit. Dar uite că mi-a prins bine.

De gătit știu că gătești bine pentru copii!

Foarte bine gătesc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net