George Burcea, un tătic model! De când a revenit în România, le face fetițelor toate poftele

Ultima actualizare:

George Burcea, cunoscutul actor și fost soț al Andreei Bălan, s-a remarcat nu doar pe scena artistică, ci și prin rolul de părinte al celor două fetițe, Ella și Clara. De când a revenit în România, George s-a implicat activ în viața celor două puștoiace, oferindu-le momente speciale și îndeplinindu-le mici pofte. 

George Burcea. Foto: arhiva.
George Burcea. Foto: arhiva.

Actorul și-a găsit echilibrul în rolul de părinte

Pe lângă cariera sa prolifică în lumea filmului și teatrului, George Burcea și-a găsit echilibrul într-un alt rol important – acela de părinte. Printre activitățile cu care George le-a răsfățat pe micuțele sale se numără o vizită la un popular loc de joacă, unde acestea au avut ocazia să se distreze și să interacționeze cu alți copii de vârsta lor. Cu zâmbetele pe fețe și bucuria în ochi, fetițele au trăit clipe pline de veselie sub atenta supraveghere a tatălui lor.

Experiență culinară în lumea sushi-ului

Un alt moment special organizat de George Burcea a fost o experiență culinară la Sushi Terra. Actorul le-a dus pe fetițe să descopere lumea delicioasă a sushi-ului, oferindu-le ocazia de a savura preparate rafinate și sănătoase. Gesturile sale evidențiază atenția la detalii și dorința sinceră de a-și bucura copiii cu experiențe memorabile.

Prioritățile lui George Burcea: să petreacă cât mai mult timp cu fetițele sale

Ella și Clara la locul de joacă. Foto: arhiva personală.
Ella și Clara la locul de joacă. Foto: arhiva personală.

Este demn de remarcat faptul că George Burcea, în calitate de tată model, a reușit să creeze un mediu pozitiv și plin de iubire pentru fetițele sale, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă și oferindu-le exemple de implicare și responsabilitate parentală.

Întoarcerea sa în România a adus cu sine nu doar proiecte profesionale, ci și oportunitatea de a petrece mai mult timp alături de familia sa. George Burcea demonstrează că dedicarea și dragostea pentru copii sunt priorități în viața sa, iar momentele petrecute alături de fetițe sunt neprețuite pentru întreaga familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net