Liviu Teodorescu, Pepe și Amalia Enache, răsfăț la cald pe zăpadă! Cum s-au distrat vedetele

Vedetele se distrează mai bine decât copiii lor atunci când e zăpadă afară și spiritul de aventură le îndeamnă să experimenteze.

Liviu Teodorescu, Pepe și Amalia Enache s-au bucurat de momente prețioase pe timp de iarnă și zăpadă, alături de cei dragi. Imaginile vorbesc de la sine!

Liviu Teodorescu (31 de ani) s-a declarat cel mai mândru tătic de când o are pe fetița lui, micuța Ecaterina, căreia îi place muzica părintelui său. Artistul a recunoscut că nu prea mai are timp în care să poată ieși în club sau în oraș alături de frumoasa lui soție, Iulia, așa că a găsit soluția perfectă! Și-a montat un jacuzzi gen ciubăr în curte și pe timp de iarnă, mai ales acum când a nins, acesta s-a demonstrat a fi cea mai bună investiție. Seara, după ce adoarme fetița lui, Liviu Teodorescu și soția sa se relaxează în jacuzzi și pentru că a avut și un peisaj feeric în curte, după ce a ieșit din jacuzzi-ul cu apă caldă și bună, Liviu Teodorescu s-a imunizat afară, la zăpadă, a luat câte un bulgare în mână și s-a frecat cu ea pe corp, la -3 grade Celsius.

Se cheamă imunizare, brothers and sisters! (n.r.: frați și surori). Zăpezică peste tot!– 3 grade arată Instagramul dar eu cred că mai puțin! Eu cred că sunt – 5, cam așa!”, a povestit artstul pe InstaStory. Mai precis, senzații tari!

Pepe (44 de ani) a avut parte și el de un weekend super frumos la munte, la un hotel din Poiana Brașov cu piscină exterioară încălzită. Artistul a plecat la munte cu soția lui, Yasmine, băiețelul lor de 2 ani, Pepe JR, și Rosa Alexandra, de aproape 9 ani, din căsătoria lui cu Raluca Pastramă.

Prezentatorul de la “Te cunosc de undeva” și-ar fi dorit să fie alături de el și fiica lui mai mare, Maria Pascu (11 ani), dar ea a vrut să rămână în București pentru că este superpasionată de handbal și a avut de susținut un meci important în acest weekend în urma căruia a ieșit învingătoare. Pepe s-a distrat maxim alături de Pepe JR și Rosa Alexandra la piscina exterioară a hotelului, dar și în interior, la locul de joacă, acolo unde Rosa a demonstrat că este o soră grijulie și atentă cu frățiorul ei. Artistul s-a distrat apoi la restaurant căci atunci când îi este foame lui Pepe JR este prăpăd și face spectacol în farfurie.

Amalia Enache (45 de ani) a petrecut și ea weekend-ul la același hotel de la munte, din Poiana Brașov, unde a fost și Pepe cu familia lui. Alături de fiica ei, Alma ( 7 ani),  vedeta de la PRO TV s-a bucurat din plin de câteva zile absolut memorabile și liniștite, încărcându-se cu energie pozitivă.

Probabil cea mai memorabilă baie fierbinte din viața mea, căci acasă nu doar că nu am cadă afară, dar mai ales îmi lipsesc brazii încărcați cu zăpadă”, a remarcat prezentatoarea știrilor de la PRO TV, Amalia Enache, realizând și câteva poze de colecție alături de fiica ei, Alma, în piscina încălzită, cu brazii înzăpeziți în fundal, per total, un peisaj de poveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net