Amalia Enache, dezvăluire emoționantă! Cine este, de fapt, tatăl fetiței sale: „Lucrează în domeniul cinematografiei”

Amalia Enache (46 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete PRO TV. Prezentatoarea știrilor este nelipsit de ani de zile de la pupitru și chiar dacă prezintă cele mai importante evenimente ale zilei la o oră târzie, vedeta reușește să se ocupe cu brio și de viața personală. Centrul Universului său este micuța Alma (7 ani), o fetiță superbă care se pare că are foarte multe pasiuni. Știrista a fost mereu o fire discretă când vine vorba despre viața personală însă acum ceva timp a făcut dezvăluiri pentru fani. Iată cine este tatăl copilului său.

cub amalia enache png

Amalia Enache a dezvăluit cine este tatăl fetiței sale

Într-un interviu exclusiv pentru Okmagazin.ro, Amalia Enache a făcut mărturisiri despre viața sa personală. Printre altele vedeta a răspuns și la o întrebare care era pe buzele multor fani: cine este tatăl fiicei sale?

„Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma.”, a spus prezentatoarea pentru sursa citată.

Cum mama sa nu mai este în viață, iar tatăl Almei este mai mult plecat din țară, cea care o ajută pe Amalia în creșterea fetiței este chiar bunica paternă. Aceasta depune eforturi pentru a le fi alături celor două, mai ales când seara, Amalia este la muncă.

Cu mama tatălui ei, care e și singura ei bunică în viață. Este o prezență fantastică, o bunică tânără, vioaie și super în formă. Nu locuim în aceeași casă, dar vine în fiecare seară când plec eu la serviciu, o culcă pe Alma pe la vreo 20:00 și mai pleacă înainte să ne trezim noi, pe la 06:00. Mă ajută de fiecare dată, cu absolut orice, dacă am o gală sau vreun alt eveniment.”, a mai adăugat știrista.

Cât despre viața amoroasă Amalia a mai dezvăluit că se află într-o „relație așezată”. Între ea și bărbatul care i-a cucerit inima este o diferență de 7 ani, iar în privința unui alt copil Amalia a spus că nu se încumetă pentru că îi este teamă din cauza vârstei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net