Amalia Enache, apariție spectaculoasă la Barcelona! Modul inedit în care a petrecut Paștele catolic

Ultima actualizare:

La jumătatea lunii martie, Amalia Enache (45 ani) povestea pentru Click! cât de bine se simte după operațiade colecistectomie și că Paștele catolic o va prinde în Spania.

Da, plecăm în Spania. Alma merge frecvent, noi avem acolo familie și Alma, la fel ca tatăl ei, este catolică, deci facem Paștele catolic acolo, plecăm puțin mai devreme și apoi ne întoarcem pentru  sărbătorile noastre pentru că e și ortodoxă după mamă, puțin”, ne spunea atunci știrista ProTV.

Amalia Enache radiază în vacanța din Spania

Amalia Enache este de câteva zile în Spania, la Barcelona și se simte de minune alături de fiica ei, Alma, soțul ei, Claudiu Anghel, și prietenii lor din Spania. Au petrecut cu toții Paștele catolic împreună și Floriile și s-au bucurat de peisajul feeric din Spania. Pentru că prietena Amaliei Enache, Sînziana Dulamă, este un adevărat Masterchef în bucătărie, vedeta Pro TV s-a bucurat de preparate tradiționale și de mâncare delicioasă făcută de o adevărată maestră în arta culinară. Fetița ei, Alma, a vopsit ouă împreună cu tatăl ei și s-a bucurat din plin de magia Paștelui catolic.

Vedeta ProTV a petrecut frumos în Spania, urmând ca pe 16 aprilie să sărbătorească și Paștele ortodox.

„Nimic parcă nu mai îmi pică bine”

Amalia Enache radiază și se vede că arată foarte bine după operație. Cunoscuta prezentatoare de știri afișează acum o siluetă de invidiat. A slăbit și înainte și după operația de colecistectomie și se bucură pentru că după intervenție și-a recăpătat energia și vitalitatea pe care le pierduse înainte pentru că nu se simțea tocmai în formă.

„Eu slăbisem deja dinainte,  pentru că fără să știu de ce și ce am exact, nici cafea nu mai puteam să beau. Nimic parcă nu mai îmi pica bine, fără să îmi facă neapărat rău. Eu nu am avut greață sau  dureri de cap, dar nu îmi pică bine nimic. Cumva slăbisem încă dinainte. Am fost avertizată de medic că slăbesc.

Fiind o operație, ori bei ceai, ori mănânci, tot slăbești, e o perioadă de reacomodare a organismului. Nu mă mai cântăresc acum, cumva partea asta de a slăbi îmi convine.  Eu mă bucur că mi-am recăpătat vitalitatea și o energie pe care  nu înțelegeam de ce o pierdusem.

Eu am încercat să mai amân, nu eram pregătită psihic pentru ideea de operație, dar se porniseră crizele”, ne-a povestit Amalia Enache în luna martie pentru Click!

Într-un intreviu pentru Click!, atunci când a venit vorba despre tatăl fetiței sale, Amalia Enache ne-a răspuns: E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi".

Amalia Enache  și soțul ei, Claudiu Anghel,  sunt împreună de mai mulți ani și sunt foarte fericiți dar și mândri că au o fetiță așa de frumoasă și inteligentă cum este Alma.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net