Cumințica Amalia Enache s-a îmbrăcat ca o elevă de liceu!

Ultima actualizare:

Joi, 9 iunie, vedetele și-au dat întâlnire la un nou eveniment monden. Între participanți s-au numărat Andreea Esca, Andreea Marin, Amalia Enache, Alexia Eram cu iubitul, Mario Fresh, dar și omul de radio Răzvan Exarhu. Amalia Enache a ales o ținută simplă, dar elegantă, în care a arătat precum o zână desprinsă din povești!

Amalia Enache a arătat precum o elevă de liceu într-o ținută all-white
Amalia Enache a arătat precum o elevă de liceu într-o ținută all-white

Amalia Enache este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă, așadar nu este de mirare că și la cel mai recent eveniment monden la care a aparticipat a ales să poarte o ținută lejeră, simplă, dar care a scos-o din anonimat. Vedeta PRO TV ne-a obișnuit deja cu aparițiile sale pline de rafinament și cu preferința sa pentru rochiile care trec de genunchi. 

Citește și: Amalia Enache, detalii despre tatăl fetiței sale

Pentru petrecerea de joi, 9 iunie, Amalia a îmbrăcat o rochie lungă, albă, respectând codul vestimentar all-white. Mânecile bufante ale rochiei și un colier supradimensionat au fost cele care au dat un aer jucăuș întregii ținute. Uitându-ne rapid asupra fotografiilor realizate am putea să o comparăm pe Amalia cu o elevă de liceu nicidecum cu o femeie de 44 de ani! Machiajul ales a fost unul lejer, ținând cont că întrunirea a avut loc în jurul prânzului. 

Amalia Enache păstrează discreția atunci când vine vorba despre viața personală și rare sunt momentele în care vorbește despre cele mai importante persoane din viața sa. â

Vezi și: Amalia Enache, cum nu o vezi la știri, complet nemachiată!

Amalia Enache este căsătorită cu Claudiu, un bărbat cu 10 ani mai tânăr, alături de care are o fetiță minunată, născută în anul 2016, pe nume Alma. Prezentatoarea a preferat să-și țină soțul departe de lumina reflectoarelor și nici acesta nu este, oricum, dornic să își facă apariția evenimentele de amploare. 

Invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, Amalia Enache a vorbit despre bărbatul care îi este aproape la bine și la greu, iar descrierea pe care i-a creionat-o a fost una emoționantă. 

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă", povestea Amalia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net