Amalia Enache trage un semnal de alarmă, după un episod cumplit! Ce a pățit în vacanță: „Nu știu ce îi transformă pe oameni”

Cunoscuta jurnalistă Amalia Enache trage un semnal de alarmă în rândul turiștilor care vor să viziteze un anumit oraș din Spania, și anume Barcelona. Recent, vedeta a rămas stupefiată de realitatea pe care mulți refuză să o vadă. Vedeta s-a fotografiat în fața unui zid, pe care locuitorii din zonă le-au transmis un mesaj turiștilor care vin și contribuie la distrugerea armoniei de pe străzile din Barcelona. 

Amalia Enache, una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste
Amalia Enache, una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste

Recent, ea a mărturisit că noaptea străzile din Barcelona se transformă într-un adevărat haos: miros neplăcut, turiști petrecăreți și miros insuportabil. Mai mult decât atât, în timp ce unii aleg să se fotografieze lângă cele mai mari atracții ale orașului, Amalia Enache a ales să se fotografieze în fața unui zid pe care era transmis un mesaj: „Turiști, plecați acasă!”. 

Amalia Enache: „Turismul de azi are un aer puternic de cotropire”

Aceasta a menționat faptul că înțelege mesajul transmis de oamenii care locuiesc în zonă. Mai concret, aceștia fiind deranjați de faptul că nu sunt respectate anumite reguli, iar liniștea și calitatea vieții le sunt afectate. 

Prietenilor de pe Facebook, Amalia Enache le-a mai transmis faptul că nu este pentru prima dată când vizitează Barcelona, având o legătură aparte cu câțiva oameni care locuiesc  acolo. 

Fotografia postată de Amalia Enache / foto: Facebook
Fotografia postată de Amalia Enache / foto: Facebook

Jurnalista a încercat să ofere o realitate de care mulți fug, sau pe care refuză să o vadă. Cât despre turism, în ciuda faptului că vizitatorii aduc bani, realitatea de mahala i-a lăsat un gust amar. 

„În ciuda banilor pe care îi aduc turiștii: străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare de către turiștii petrecăreți, mirosul devine insuportabil până intră furtunul cu apa dimineața. Iar gălăgia și îmbulzeală buimacă e ca la ieșirea de pe un stadion. Doar că sunt fără pauză. Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta, dar turismul de azi are un aer puternic de cotropire” , a scris Amalia Enache, pe contul ei de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net