Liviu Teodorescu, cel mai mândru tătic! „Suntem niște părinți norocoși!”

#Exclusiv Click!

Liviu Teodorescu (31 de ani) este cel mai fericit de când a devenit tăticul unei fetițe, botezată cu numele de Ecaterina.

Micuța a venit pe lume în luna iulie și i-a schimbat complet viața artistului. „Cred că am devenit mult mai responsabil, m-am responsabilizat și mai tare. Eram un om responabil în general”, ne-a mărturisit Liviu atunci când l-am întrebat cât de mult s-a schimbat de când a devenit tătic.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, s-au bucurat zilele trecute și de o primă ieșire în oraș, care nu a mai avut loc de ceva timp, așa că cei doi soți au venit împreună la evenimentul Def Jam Recordings România organizat pe 28 noiembrie și s-au bucurat din plin unul de prezența altuia.

Cred că e prima noastră ieșire la un party de când Iulia a rămas însărcinată pentru că nu am mai ieșit. A trecut cred că un an, un an și jumătate. E totul bine, sperăm să fie și mai bine. Suntem niște părinți norocoși! Ecaterina doarme bine noaptea. Se culcă pe la 12 noaptea - maxim 1 și doarme cât dormim noi.

Nu se trezește noaptea decât dacă îi este foame și atunci se rezolvă repede. Avem o viață ușoară, din fericire. Sper să o ținem tot așa!”, ne-a mărturisit Liviu Teodorescu, un tătic fericit. Fetița lui are acum 5 luni și s-a obișnuit deja să stea cu ea.

Stă cel mai mult cu mămica ei, dar acum stau și eu cu ea ore intregi. Am stat cu ea în studio, se trezește, o țin în brațe, la piept, o liniștesc,  Din fericire, am amenajat o anexă a casei, am făcut-o studio, altfel nu știu dacă mai ajungeam la studio pentru că vroiam să petrec timp și cu copilul. Mi-am făcut studioul acasă și asta ajută enorm”, ne-a mărturisit artistul.

Anul ăsta avem surpriză în brațe de Crăciun. E primul Crăciun în formulă de trei. Avem mare suport din partea bunicilor care ne ajută cu fetița... Din fericire am reușit să mai ajung la sală, era una din temerile mele cele mai mari, cumva sala face parte din activitatea mea de artist”, ne-a mai spus Liviu Teodorescu.

Artistul are o lună decembrie extrem de aglomerată și și-a propus să fie din ce în ce mai bun în tot ceea ce face.

image
image
image
image
image
image
banner ava png
cardi b jpg
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net