Liviu Teodorescu, botez de fițe pentru fiica lui! Ce meniu de lux le va servi invitaților?

Ultima actualizare:

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au demarat pregătirile pentru botezul fiicei lor, Ecaterina. Au mers, zilele trecute, la localul de lux, unde va avea loc petrecerea de după creștinarea micuței, ca deguste meniul, care va fi unul de fițe.

Liviu Teodorescu (31de ani) trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. În luna iulie, artistul a devenit tătic pentru prima dată. Solistul are acasă o minunăție de fetiță, pe nume Ecaterina, și este tătic cu normă întreagă. O ajută cât de mult poate pe soția sa, Iulia, și se implică în creșterea fetiței, cu toate este foarte mică.

Cei doi se află, la acest moment, în toi cu pregătirile pentru botezul micuței. Au găsit localul perfect și au mers la degustarea meniului pentru invitați. Liviu a ținut, de altfel, și filmeze degustarea, moment cu moment.

Recent, artistul și-a făcut un vlog pe YouTube, unde povestește cum decurge viața de familie, în formula de trei, deocamdată.

Liviu Teodorescu: „Puteam să ne facem și nunta aici!”

După îndelungi căutari am găsit localul pentru botez, de fapt nevastă-mea l-a gasit. Am venit să degustăm meniul. Este un loc incredibil, puteam să ne facem

și nunta aici, dar cred nu era pe atunci că locul e deschis recent, cam de un an. E superb locul, numai oglinzi.

Am degustat vinurile prima dată, mai mult le-am mirosit că eu conduc și soția alăptează. Le iau la pachet. La meniu antreu servim: somon fume cu ou de prepeliță, andivă cu guacamole și roșie, piept de rață cu portocale, bușeu cu vită, fois gras cu dulceață și creveți sotați la tigaie, pe pat de salată.

„A mea nu a mâncat două zile ca să vină la degustare”

A mea nu a mâncat două zile ca să vină la degustare. Eu nu mănânc carne, dar pește da. La main course avem: lup de mare cu creveți, risotto, sparanghel și sos de șofran cu lime. Friptura nu am degustat-o pentru că va fi făcută și servită în regim de live cooking, de către bucatariii chefi, direct la masă.

Aranjamentele de pe masă vor fi farfurii aurii și pahare negre. Mâncarea e super, totul e bombă“, a povestit Liviu Teodorescu, încântat din cale afară de cum a decurs degustarea meniului.

Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Iacob din liceu. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după 10 ani de relație, iar în iulie a venit pe lume rodul iubirii lor, micuța Ecaterina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net